Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-09 22:42:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-02-10 22:35:28
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Trond W.
Hei

Dette var etter min smak, i kategorien gode dråpe/macro bilder, et av de beste. Det falt i smak hos meg.(En nybegynnerfotograf)men dog tror jeg har god smak ;) Likte komposisjonen, og det skarpe partiet med den ene dråpen. Bra jobbet.

Mvh Trond
Duy P.
Hei Liv!

Jeg synes dråpen er ok nok, men forgrunnen forstyre litt. Kunne kanskje fått fram refleksen på dråpen hvis du var nært nok. Godt forsøk.

mvh duy
Håvard F.
Vakkert og annerledes. Liker komp. Men savner kanskje at begge dråpene er skarpe, og ikke bare en.
Likte sh valget ditt
mvh
Håvard
Venche J.
Liker dybdeskarphetsplanet.
Småvakkert dette Liv.
Wenche.
Liv F. D.
Tusen takk for vurderinger av bildet alle sammen.
DP, mener du at jeg skal fjerne noe av partiet i bunn av bildet? Tok med dette pga lysstripene som kommer inn fra venstre. Forsøkte å vri litt på bildet, men synes det mister noe av helheten i komposisjonen. ??
HF; Her er det en bitteliten dråpe i helt til vesntre og så "hoveddråpen" som jeg har forkusert på. De andre blir litt "skygger" om du skjønner. Men jeg forstår hva du merner med at den neste, og helt alle burdte vært skarpe. Meningen her var at de liksom forsvinner innover i bildet ved at de to neste var uklare. Jeg klarer dessverre ikke å forbedre dette bildet her, men skal ta tipsene med meg og forsøke å gjøre det bedre neste gang.

mvh
Liv ")
Kyrre M.
I en serie med shv bilder føler jeg meg noe ubekvem med å velge fargeversjonen, ikke desto mindre har du gitt meg muligheten til å velge og da ble det sånn.
Jeg mener fargeversjonen bidrar i større grad til å framheve dråpene og jeg liker svært godt den blå bakgrunnen og den bløte grønne diagonalen i venstre hjørne.Dråpene gir inntrykk av å være helt på grensen til å rulle av bladet, dette skaper dynamikk og interesse fra meg. Ser ingen behov for beskjæring, jeg synes motivet rammes godt inn på den måten du har valgt å presentere det. mvh Kyrre
Liv F. D.
Tusen takk for din konstruktive og fine beskrivelse av bildet. Det var jo pga. fargene jeg valgte å beholde det i arkivet mitt. Har tatt det frem fra tid til annen og kikket og studert. Så fikk jeg lyst til å legge det ut her på kritikken i håp om å få tilbakemelding på om det funket. Valgte å legge ut hovedversjonen i sv/hv - da jeg synes det er utrolig fint å prøve å lage denne type bilder. Liker å få frem kontrastene i gråtonene.
Men, jeg må vel innrømme at det var akkurat de blågrønne fargetonene og lyset som fenget meg også denne gangen.

mvh
Liv ")
Odd Tore S.
Bildet ser merkelig ut i s/h i thumbnailen. Jeg forventet tre tente lys i en slags klokker.
Jeg ble heller ikke overvettes begeistret over s/h versjonen i full størrelse. Uskarpt i s/h er krevende, og ender ofte opp som mer grått enn spennende.
Fargeversjonen synes jeg bra om. Den lille knallskarpe og den store litt mindre skarpe gir øyet noe å holde tak i. Fargene er dempete og fine, med det grønne som en ekstra piff.
Uskarpheten er opplagt villet og bevisst, men her skulle jeg likt at de to uskarpa dråpene hadde vært litt skarpere. Nå virke de litt som uskarpe blikkfang, siden uskarpheten får de til å virke større enn hoveddråpen. Kanskje du kunne vinklet bladet slik at de uskarpe kom lenger vekk og derfor ikke ble så store som uskarpe?
Odd Tore
Liv F. D.
Mange takk for utrolig konstruktiv og givende kritikk OTS. Setter utrolig pris på det. Vel, jeg har forsøkt meg med en tilnærmet kvadratisk versjon hvor jeg har kuttet bort de to uklare dråpene. Her servert i farger siden du syntes det fungerte best på bildet.
Forsøkte å vri og vende på bildet, men jeg klarer ikke å få det til å bli bra, derfor kutt istedet. Mulig det ble for snaut i h-side nå, og at hele vitsen med bildet ble borte? Mistet det "perspektivet" jeg trodde jeg hadde innover i bildet.

mvh
Liv ")
Odd Tore S.
Jeg er nok enig med deg i at den kvadratiske versjonen ble snau i høyre side.
Min erfaring med bilder som blir kuttet eller foreslåes kuttet er at de sjelden blir skikkelig balanserte etter kuttet. Det lå en tanke bak det opprinnelige opptaket, og det var den som styrte hva som ble med osv.
For min egen del har jeg innsett at jeg må starte forfra igjen under slike forhold, og utvikle motivet fra mitt indre bilde av det. Og ikke sjelden kommer jeg ikke i mål, men må prøve igjen og igjen.
Odd Tore
Hans-Jørgen H.
Intressant og spennende macro Liv!
Har ikke noe til overs for orginalen, men synes både V2 og V3 er fine.
Blir mer og mer glad i enkeltheten på V3 jo mere jeg ser den. Kompen er strålende.
Liker farvetonene godt, især den mørkedype blåfarven bak.
Tyrihilsen.
Inger-Lise S.
Fint motiv med vakre fargetoner. Absolutt dekorativt i farger dette. Jeg liker både v2 og v3.

Inger-Lise
Jani F.
Hei Liv!
Eg liker svart/kvitt bilete, men dette var nydelig i farger! Liker godt overgangen mellom fargene. Er litt usikker på den bakerste dråpen som "kaster på håret", men samstundes så syns eg v3 vart for knapp og mangla den fine dybden i v2.
Mvh Jani
Per Harald G.
Det at den første dråpen er tydeleg, gjer mykje i mine auger. Eg får assosiasjonar til gråt, der alt er tydeleg inntil den første tåra har runne nedover kinnet. Deretter blir alt skoddete...Det kan hende eg overtolkar bildet ditt, men dette var tankar som bildet ditt gav meg:-)

Flott, syns eg.
Avsluttet .
Hei Liv,
Jeg må bare si at dette var helt i sin egen klasse. Herlig med et uttrykk som skiller seg fra massene. Liker originalen best, men får veldig gode oljeklinkekuleminner når jeg ser 1x1 versjonen i farger. Liker det veldig godt rett og slett.
Mvh
Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu