redrum
Utstyr
  • Olympus OM10 HP5+
  • zuiko 50mm 1.4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Helge R.
Hmm... Et bilde av en tunnell med tre forskjellige lysnivåer, med høy kornethet og uten noen uttrykt fokuspunkt... "Redrum"? .... Kunne du tenke deg å si litt mer om hva det er du vil uttrykke her?
Anders G.
Takk for tilbakemeldingen. Godt spørsmål du stiller her. Grunnen til at jeg har lagt ut bildet er at jeg delvis håpet å komme nærmere et svar på det selv. Jeg liker dette bildet selv, men vet ikke helt hvorfor. Hvis noen skulle synes det er et kjedelig bilde uten innhold forstår jeg det. Men samtidig så er det noe med uskarpheten, strukturen, tonene, dybden som gjør at jeg stadig kommer tilbake til dette bildet. Kunne sikkert funnet en annen tittel, men den henspeiler på den følelsen jeg får fra scenene i The Shining hvor Danny sykler rundt i de tomme korridorene på hotellet.
Roy Helge R.
Ah, et sånt bilde! Jeg har mange av dem selv. Jeg liker dem, uten å forstå hvorfor. Irriterende bilder som jeg ikke blir klok på, og som ikke har noen egentlige "kvaliteter".Og folk jeg viser dem til forstår enten hva jeg føler uten å kunne forklare det, eller de forstår ingenting og synes jeg skulle kaste hele bildet.

Her har vi jo et motiv du kan gå tilbake og utforske mer om det er noe som pirrer deg. korridoren her blir vel ikke borte med det første og du kan leke med elementer og ideer.

Kanskje det du trenger er et spenningsskapende element. Et historiefortellende innslag.

Hva om du hadde plassert en trehjulssykkel et sted i gangen, som en referanse til "the shining"? Eller om du hadde satt et barn til å stikke nesa forsiktig ut av døra helt bakerst der slik at nesetippen blir opplyst? Eller.no

Kanskje det er det du mangler for å bli mer enig med deg selv?

Anders G.
Dessverre så er denne korridoren borte (for alle praktiske tilfeller). Det er fra er håpløst dårlig hotell i Praha som jeg etter alt og dømme kommer til å styre helt klar av.

En historie av noe slag hadde helt klart gjort seg. Jeg har prøvd å manipulere inn et par elementer, men har ikke fått det til skikkelig og det føles heller ikke helt rett. Liker best bilder som er som de er.
Roy Helge R.
Her er linken til et bilde som jeg stadig kommer tilbake til uten å forstå hvorfor. bildekritikk=459873}

Jeg liker bildet jeg, selv om ingen andre skjønner det.

Roy Helge R.
Skikkelig link

bilde nr. 459873
Avsluttet .
Redrum, redrum! Jeg digger the Shining, og jeg forsto tittelen din umiddelbart :-)

Nå synes jeg ikke denne korridoren ligner noe særlig på the Overlook Hotell, men den gufne følelsen er lik. Det uskarpe fokuset, korningen, de kalde hvite veggene helt uten bilder, det glatte gulvet, svart/hvitt og ikke minst området i midten uten lys er alle elementer som bidrar til denne ekle stemningen. Et glimrende sted for både spøkelser og/eller ekle forbrytelser og andre ugjerninger. Dette er guffent nok i seg selv, og jeg synes bildet står seg meget godt uten både sykler, skygger og andre elementer (hvilket også kunne forstyrret den kliniske renheten som preger fotoet) I tillegg er symmetrien utmerket og dybden fin.

Jeg liker også bildet godt (og har prøvd å forklare hvorfor :-)

Mvh Jens
Anders G.
Takker og bukker for en god og hyggelig tilbakemelding!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu