Asylet 5
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-08 19:50:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D700
  • Nikon AF-S Zoom-Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas B.
Hei Geir!

Et flott bilde dette. En ting som jeg setter veldig pris på et at du har fått med det som er utenfor vinduene. Ofte blir slikt utbrent, men jeg synes det er helt klart viktig på dette bildet. Jeg synes du har fått fint frem en rekke detaljer i bildet. Det at du har fått med så mye av det slitte taket har helt klart en stor verdi. Liker også den ene gardinen som henger der.

Det er kun en ting jeg er litt usikker på. Hvorfor har du med den senga som så vidt er med i venstre kant av bildet? For meg er den ikke nødvendig og i tillegg er der et spor på gulvet som gjør at det ser ut som du nettopp har dratt den dit og det blir litt kunstig synes jeg.

Etter mitt syn et topp bilde bortsett fra den ene senga.

ab
Håvard S.
Hei Geir!

Røft bilde som får meg til å undres over historiene som ligger i dette rommet.
Hva har foregått her? Hvorfor står sengene der fortsatt?
"Love & Pis" står i sterk kontrast til resten av rommet og oppleves av meg som en oppfordring av de som en gang var i dette rommet.
De lange skyggene fra sengebeinene er viktige etter min mening.
Liker etterarbeidet ditt.

Hilsen Håvard
Stig Børre E.
Dette er knallbra! Herlig, guffen stemning med rom for ettertanke. Toner, kontraster og strukturer sitter som et skudd. Teknisk tipp topp i tillegg til at det forteller en historie. Ville ikke endret noe.
Hans Christian G.
Suverent bilde Geir, veldig bra sett, i tillegg kan man jo bare tenke seg historien til dette rommet. Jeg synes taket her er det mest spennende og noe av veggen på venstresiden, mulig du kunne godt enda nærmere vinduene og kuttet noe på høyre og venstresiden av bildet, slik som Andreas nevnte.... Jeg synes også det er spennende at du har fått med detaljer utenfor vinduene, også det som er utenfor vinduene kan være interessant i tillegg som du lager en enda mer 3D effekt. Er det mulig og få med enda mer detaljer fra utsiden?
Geir A.
Takk for kommentarer. Har nok mulig å hente ut mere detaljer fra utside. Jeg hadde det med i vurderingen, - men var litt usikker på hvor mye jeg skulle ta med...

Er ikke uenig at det kanskje kunne blitt bedre ved å beskjære bort sengen til venstre... PS. har ikke flyttet på noe, - det har nok noen gjort før meg...
Avsluttet .
Fin eksponering og motiv. Det plager meg ørlite grann at det er så lite tegning i de mørkeste partiene i bildet. For meg roter det til helhetsinntrykket litt. Men bortsett fra det er dette veldig bra i mine øyne.
Avsluttet .
Tenk deg en stakkar i tvanstrøye her på en falmet blå madrass mens ei heks sto med ei svær sprøyte som hu satte i rompa på pasienten. Beklager at jeg sporet litt av. Skikkelig coolt bilde.

Vennlig hilsen Morthen
Thomas S.
Hei Geir

Knall tøfft bilde. Liker best versjon 1 da jeg synest det mister litt av punchen på versjon 2.
Høylyset fra vinduene synest jeg er med på å understreke dysterheten fra omverdenen.

Mvh Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu