Oppdragsgiverne II
Hva skjedde, hvem slo av lyset i det forrige bildet?
Og hvor er alle svarene?
Den mystiske skikkelsen fra forrige bilde ble sendt ut på nye oppdrag han ikke kunne si nei til (som bildene viser), ørnene fikk levert varene og hovedmennene sitter nå på vann og brød i Sør-Korea. Gubben drukna visst, trur eg? Det stod iallefall i manus og jeg har sitert derfra ;)
Hva skjer, kan det være riktig informasjon?
Har noen skrevet om Manus?

Lykke til videre!

God helg!
Galskap for noen og morro for andre!
Forøvrig det siste bildet i denne serien fra min side.
Bildet inngår i albumet Tønnemysteriet - Min del av Tønnemysteriet. Men helheten får du først ved å se alle de andre fotografene sine bidrag til Tønnemysteriet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-04 18:00:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solvår B.

Sier du opp sånn uten videre og går på dagen, Per Einar? Jeg klarer ikke å gjennomføre dette forskningsprosjektet alene. Må vurdere om jeg skal si opp, jeg også. Tøff jobb. Ingen betalig, og stadig større krav.
Jeg likte den fargesprakende versjonen du hadde liggende ute en stund, men jeg rakk ikke å kommentere den. Det er ekstremt mye informasjon i disse bildene. Som forsker må jeg bruke litt tid på dette. Til nå har jeg ikke funnet noen flodhest her. Har gulsotten tatt knekken på stakkaren?
: ) Solvår
Avsluttet .

Jeg tror vi må sette Solvår på denne jobben med å nøste opp alle trådene i tønnemysteriet som nå har gått som en farsott landet rundt.
Så Solvår, frem med det beste forstørrelsesglasset du har, det finnes forresten veldig billige og gode glass på Clas Olhsen. Om de er utsolgt, skal du få låne mitt Solvår.

Ja, tror det må bli slik jeg, er du ikke enig Per Einar?
Her var så mye virvar at Solvår må starte etterforskningen pronte.
Mulig du kan låne lensmannen her på Bryne Solvår, om du skulle ha bruk for to hender til.

hehe, lenge leve, ja du vet:)
mvh arild
Solvår B.

Pliiis, Arild!!! Ikke ta fra meg nattesøvnen!!!
:( Solvår
Hans-Jørgen H.

Gute kvellen Per Einarguten!
Men, men..du store gebisso!.......hva skjer i Bjørgvin???
Tyriglasa skuet da et annet bilde før i dag, som han skulle studere nærmere nå ...men..men ..ja..jo..ble det for sterk lut for mannfolka i gata, og budeia på setra....
Slo Poseidon av lyset? Meget mystisk..kanskje han angrer hele budskapet. Hadde vel ikke regna med at Drivdalsgubben hadde tre tylfter med tønner stablande på bryggerhusloftet.

ÅÅÅÅÅÅÅ:..det var jo V2 jeg skuet før i dag.
Mannevond okse, flyvende og dansende fisk, og en gubbe som kjemper om å få fatt i orginaltønna med rom. Ørnedespoene, kråkekra og kaskader av rullende tønner fra det ganske land og utland..

Hjeeeelp Gunnarsen...dette er ren og skjærande, spikkande galskap på tynn is. Gir meg ende over.
Hvor er Drivdalsgubben?
Det er agent 0013 som ligger i vannet og kaver.
Nei, nå går det trillande rundt i hausen du!!!!
Siste bilde i serien sier du......................................?????????????????????!!!!!!!!
TyRINNNNNNNN
Lars-Anders M.

Jeg ser mannen som har problemer, men skjønner ikke helt vad du vil. Men man kan få visse tanker når man ser det..
Mvh
LAM
Per Einar G.

He, he, he, for noen innspill og kommentarer, jeg ler så jeg hopper!

Fargeversjonen ble for sterk kost for den nykalibrerte skjermen, vifta på skjermkortet gikk varm, "not enough memory" og gjøkuret nede i uthuset begynte å si ko, ko, det har det ikke gjort siden 1962. Da jeg omsider sjekket fargeversjonen på skjerm 2 og seinere laptop å fikk se det fargesprakende resultatet...ja da datt underleppa ned i tastaturet, traff delete knappen som igjen førte til at noen manuskripter og x-antall fargeversjoner ble historie....puhhh!
Selvfølgelig tok det litt tid å sveive inn igjen underleppa da den datt ned i tastaturet flere ganger og skaden gikk fra vondt til verre og selvfølgelig var løsningen å levere inn det siste bildet i sort/hvitt (enda bra jeg hadde et annet utsnitt også). Tragisk men helt sant!

Per Einar G.

Du kom imellom LAM,
Jeg liker kommentaren din...du er inne på noe vesentlig.
Gubben har nok fått for mange tønner å stri med og det er kaldt i vannet. Det ryktes at den mystiske agent 0013 fikk en tønne i hodet og gikk under vann, siden har ingen sett han og det var heller ingen flodhest i nærheten på det tidspunktet som kunne sokne etter han!
Nei nå må Poseidon ordne opp eller lensmannen på Bryne.
Tove H.

Ha, ha..Poseidon fryder seg nede i dypet..her er gutten sin som tar saker og ting på alvor! Skal si det kommer tønner...Hvordan er kontrollen med innholdet? Lurer litt pga den oksen som følger med i kjølvannet.... , selvsagt fort gjort å hive den også overbord i begeistringens rus...men.....eh:-))
Takk for knallbidrag, Per Einar! Morsomt...oksen toppet det hele, lo så jeg datt på gulvet.
Trodde det var drivdalsgubben som nå løper som en gal borti elverumstraktene med ulv og flodhesten Villfred etter seg...det kan da ikke være han som har plumpet uti og druknet...her har det utvilsomt vært ugler og revestreker i manus.....:-))
:0) Tove
Per Einar G.

Takker for kommentaren Tove,
Jeg tenker drivdalsgubben ligger å kaver en plass rett foran oksen å leiter etter brillene og gebisset da han er litt seint ute til vinsmakinga i aften....han dukker vel opp tenker jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu