Plutselig bråstopp...!
Ulven mister drivdalsgubben ut av kjeften og alle tre, flodhest, ulv og gubbe blir stående og stirre framfor seg... (Dessverre fikk jeg ikke med hva de stirrer på)...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-03 22:43:03
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Her var det høy øreføring:) Må si at jeg likte dette Tove.
Her savner jeg ikke den gløden som er så kjent på dine bilder, tvert om, synes det ble artig og spennende, med litt småkrasj i farver, i positiv forstand.
Flotte figurer og to gode bilder. Jammen om jeg vet, hvordan det henger ihop, alt dette med drivdalsgubbe, flodhest som har kommet seg inn bakveien på teateret. Ikke lett å holde seg oppdatert:)
mvh arild
Inger-Lise S.

Hei Tove!
To nye bilder fra deg, fine begge to.
Flotte farger!
Artig historie!
De står stille alle tre, ja, du skal se de har trampet i klaveret, og da bør man som kjent stå stille.
Ikke lett å holde seg oppdatert i seriene, men du verden det man får med seg :-)

Inger-Lise
Tone A.

Hei Tove
Pluss for friske grøntonar mot dei mørktona silhuettane i v1 som alle ser mot same retningen mest som om dei ventar på at nokon skal koma fram.Kan det vera Arild med Taunusen som er i sikte. Det er som "stille som mus" i v1 mot meir liv i v2 kor ulven har noko å seia til gubben, flodhesten er visst halden utanfor.
Kreative bilde begge men det er v1 som eg likar best pga silhuettane og dei friske fargane.
:) Tone
Hans-Jørgen H.

Får assossiasjoner til Donald Duck og gjengen her Tove...Ellers enig med han Arild angående disse maleriske farveklatte både her og der.
Et litt lekent bilde der de tre mest virker som kompiser.
Hva de stirrer på?
Tjaaa..spørs om det er sirkus Kaos som har kommet til sans og samling etter flodhestfadesen og prøver prøver å omringe gutan. Her ser de sitt snitt til å få fanga inn både ulv og gubbe på kjøpet.
Mer orginal og galen gubbe har væla aldri sett, mener sirkusdirektør Snusen. Han der kan bli det store trekkplasteret fremover. Gir vi bare gubben nok mandelpottitt og rosenrot, en ripsvindunke og et nytt gebiss kommern til å holde koken årevis framover.
Nei å nei for tilstander. Vi må redde arme gubben dere så han kommer seg til Bergen med merra og alle tønnene.
Inger Anne Maritsdotter V.

Trøste og bære, er det Kalle kanin, mummitrollet og profilen av ein flodhest eg ser,
her dukker det opp den eine karakteren etter den andre, liker fargepsillet i bildet.
Morer meg ellers over Arilds og Tyrins fortreffelige kommentarer:-))

Inger Anne
Per Einar G.

Heisann Tove! Eventyret ruller videre og lenge leve galskapen her inne og i Drivdalen!

Flotte farger, morsom sammensetning du viser her, det ble noe helnorsk over det, litt trollete kansje?
Men alt i alt godt bygget opp.
Per ulv har fått ny kikkert ser jeg, er det sirkus på veg eller kan han se helt til Bergen?

Hvor er drivdalsgubben? Posidons ordre fra ditt forrige bilde satte fart i gubben gitt det er krigs tilstander her i Bergen og tønner dukker opp over alt, hjelp!!!
At de har stoppet opp det forstår jeg godt, da det ble rene månelandingen da drivdalsgubben ankom Bergen med tønnelasten. Gebisset for den ene veien og gubben for den andre veien... stor-oksen som har slitt i 41 blå grader over vidder og fjell bar tydelig preg av sprinten, sjeggveksten fikk et flott skiskytter preg i sprengkulda! Fysj og fy og mere til under dette bildet:bilde nr. 510032

Mvh
Per E.
Isidoros P.

Morsomt bilde og artig å lese historiene de andre skriver om bildet ditt..jeg tror liker V1 best.
isidoros
Ann Kristin S.

Har det kommet en ulv inn i bildet også nå. Snart er hele Noas ark på bildene.Lurer på om jeg snart må få en fullstendig oppdatering av historien. En del som har gått meg hus forbi. Jeg vet bare at Gulliver har satt seg 1 meter oppi ei furu for å speide etter tønna, tønnemannen og flodhesten...

Kreative bilder. Likte begge, men den glødende 2,ern er best i mine øyne.
Mvh Ann Kristin
Solvår B.

Nå surrer det bare???? i mitt hode. Er Drivdalsgubben her eller plasker han i vannet hos Per Einar? Eller kanskje begge steder? I eventyrene går jo noen med sju-mils-skritt, så det er nesten mulig å være to steder samtidig.
Herlige fargesprakende bilder. Jeg registrerer at flodhesten er forbausende rolig i begge situasjoner. Det er notert. Jeg må imidlertid få vite om dette er den gulsottbefengte flodhesten. Kanskje den er i ferd med å svekkes av sykdommen.
: ) Solvår
elin a.

To fantastisk flotte bilder igjen Tove.
Liker begge versjonene.
Tror jeg har falt litt ut av historien, men jeg skal finne ut av det.
elin
Odd E. k.

En stor krangel har utviklet seg på veien opp mot Alvdal. Hvem har fjertet skriker alle i kor. Dette var forferdelig sier ulven og flodhesten, ja sier gubben, lell om vindtrekken går bakover. Alle står bare og stirrer ut i luften foran seg og er mistenksomme. Ulven holder seg for nesen, dette er fæle greier skriker han. Flodhesten må lukte på ulven, like forferdelig her skriker han og ( Bilde 1). I bilde 2 må alle lukte på alle, foruten gubben.
Hvem har spist surna mandelpotet i dag sier flodhesten, ikke jeg sier ulven. Det blir stille en stund i rekkene, tror det er jeg sier gubben og fjerter på nytt. Hvor skal dette ende Elin, steng for glassene og innta gassmaske, for de er ikke langt fra Billingsmo. Vindtrekken er ugunstig for deg. Uffame Tove for noen bilder, dette går da ikke an, sende denne gjengen langsetter trysilveiene, blir nok større forurensning enn i Bergen dette.

Makan til bilder finnes ikke!!!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Ser dere ikke drivdalsgubben først her, så ulven og så flodhesten ?:-)
Nei, ikke rart om noen ramler av lasset, men håper bildene også kan stå på egne bein... Jeg prøver å samle litt tråder, føler jeg har en hel dyrehagr å holde styr på snart, he, he...:-) Og oppe i et tre sitter Gulliver og hjelper med å holde oversikten..:-))
De nærmer seg Alvdal og Billingsmo...er spent selv jeg på hvordan dette ender....Håper ikke Sirkus Kaos fanger dem, Tyrin og Per Einar! Imens sitter Poseidon på havets bunn og tar imot reisetønner og romtønner... bare for å minne dere på det...
Flodhesten er den samme som var smittet av gulsott for litt siden, Solvår...den ser nå frisk og oppegående ut.... men kan få tilbakefall om den returnerer til Eventyrskogen.
Bra dere likte krasjfargene..moret meg med å overdrive.Og glad dere ikke savner "glitteret" her.
Ser forskjellige forklaringer til at de har stoppet opp... har noen den riktige forklaringen, tro - eller løper fantasien løpsk med dere?
1000 hjertelig takk for gode innspill og kommentarer fra alle ...godt at humoren lever i beste velgående:-)
Hilsen Tove
Zett Alexzander E.

Skikkelig artig dette Tove :-) Gubben og ulven har skumle tanker, flodhesten følger vel bare med. Kjempefin historie, artig å følge med. Ha en fin dag, kos deg :-Z
Tove H.

1000 takk, Zett:-)) Riktig god lørdag til deg også! Hvordan dramaet utvikler seg er uvisst..... Per Einar mener å ha sett Drivdalsgubben kjempe i bølgene, han ramla uti da alle rom - og reisetønner ble beordret senket på havets bunn ... vet ikke om det kan stemme....:-)
Hilsen Tove
Odd E. k.

Tror ingen bør bekymre seg for Drivdalsgubben. I sine unge dager var han den eneste fridykkeren som kunne holde seg lengst under vann, der han var skjellsanker nede i det kasbiske hav. Var borte i dypet enkelte ganger i opptil 2 timer, da han var namnspurt i hele østasia. At han nå gjekk i dypet med alle tønnene i Bergen havnebasseng er ingen sak for gubben. Han spaserer vel på grunna på let etter krabber til lørdagskosen kan jeg tenke meg..

Mvh

Odd E.
Marit O.

Herlig Tove,jeg sitter bare og ler av disse tegneserie figurene dine,fantasien har ingen grenser:)


Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu