Forsøk på fashion shoot. Lyset er jeg fornøyd med, men trenger inspill på posering og komp.
Utstyr
  • D80
  • 85mm f/1.4
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVivitar 285HV rett forran gjennom hvit paraply.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_448944} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andre B.
Flott på mange måter, men en ting:
Kanskje fått modellen til å lagt armen bak rundt ryggen slik at det ikke ble så mye "arm" på bildet? I hvert fall et umiddelbart velmenende forslag.
Mats T.
Takk!

Ja, ser absolutt den... utfordringa er jo å lære å se slike ting på forhånd, samtidig som alle de andre tingene som skal stemme :)

Mats
Robert T.
Ikke noe problem, bare kapp av litt mer nede og derfor oppe også. Da har du balansen med armen/skulder. Problemet er ikke armen men belysningen, alt for flat! Softboxen MÅ stå på siden, kanskje 35 grader til modellen og ca 1 meter høyere. Experementer med lyset! :) Kapp av hatten litt også...
Mats T.
Lyskilden er ca 50-60cm høyere en modellen, og stativet står rett ved siden av med. Hadde lyskilden stått på høyre side av meg, ville ikke venstre side av ansiktet hennes blitt mørkere? Kan jo evt spe på med en blitz til på venstresiden.
Tommy B.
Som alle kan se er det tekniske meget bra. Min eneste konstruktive tilbakemelding:

Bruken av hodeplagg vs kroppsplagg hang ikke i hop for min del. Modellens ansiktsuttrykk er "røft" og passer godt til hodeplagget men ikke til kroppsplagget. Hadde hun smilt kunne det ha passet til et for mange komisk hodeplagg:)

Veldig bra arbeid!
Carsten A.
Som TB får jeg ikke dette til å henge sammen, pelslue (for arktisk bruk?) men ellers sommerantrekk. Modellens utrykk er påfallende dødt. Det rent avbildningstekniske kan se ut som det er blitt hovedsaken?
Mats T.
takker for meget konstruktive tilbakemeldinger! Skjønner hva dere vil med lue/singlet antrekket, men jeg har en følelse av at når det gjelder "mote" så er det ikke noen regler, ser det tøft ut er det lov. Hvem som synes det ser tøft ut er jo relativt :) Men jeg ser også at det tekniske sitter bra, det jeg trenger å jobbe med er personlig kontakt med "modellen", å klare å hente fram det som trengs, uten påtatthet.

Mats
Magne S.
Hei Mats! Synes det meste fungerer bra her, til tross for litt mye arm og et ansiktsuttrykk som jeg ikke er helt fortrolig med! Siden det er mote det er snakk om, så ser jeg ingen problemer med å kombinere pelsluer og sommerantrekk. En liten detalj som "irriterer" er at man kan se et eller annet på innsiden av toppen på høyre side. Vaskeanvisning kanskje?! Kunne i alle fall klart meg uten, hva enn det er. Ellers fungerer det fint!
Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu