Ordre til alle landkrabber:
Senk alle tønner på havets bunn!
Reisetønner etterfylles med penger og gull,
romtønner etterfylles med rom!
Hilsen Poseidon
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_448883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Er i farta! Jeg har kun reisetønner, rom er ikke ønsket.
Her har du igjen fått frem den fine gløden, strukturen i bildet.
Litt dødt i venstresiden om jeg skal være helt ærlig, nei ombestemmer meg og ser lysspillet som gror over fra høyresiden til venstresiden.

Den tønna var stor! Er det du som er så storforlangende hehe.
Bra bilde Tove. OM det ble for lyst i høyresiden, nei det mener ikke jeg.

mvh arild
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Jeg eier ikke en eneste tønne, ikke en fingerbølstor engang..Men alt må ikke være tønneformet ;-)Og jeg liker ikke rom. Vrang i kveld, visst..
Men er enig med Arild om den fine gløden i høyresida av bildet. Den glir nok gradvis over mot venstre!
Diger tønne ja. Er det trefork det Poseidon bærer? Her diskuteres det, så venter svar!

Inger-Lise
Per Einar G.

Poseidons ordre har nådd eventyrskogen og ble plukket opp her i Bg-Vest via et radarspeil fra Haakonsværn. Hele ubåtflåten er satt i alarmberedskap og venter på kode TØNNERØD fra overkommandoen oppe i Drivdalen.
Gebisset til Drivdalsgubben ligger å klapprer i vannglasset tilsatt sitronsyre og en tablett nexium for å nøytralisere den defekte enveisventilen i lukkemekanismen til gubben, noe som kan komme vel med når gubben har fått ikledd seg Nato habitten og børstet støvet av Krigskorset og St. Olavsmedaljen med ekegren før han mønstrer på U-175 ved morgengry. Lukkemekanismen til gubben fungerer forøvrig 100% i neddykket tilstand og poseidon kan forvente seg kamp om tønnene!
Solvår er fritatt forsknings oppdraget på hypofyse egget og bes møte ved Kvarven 06:00

At dette eventyret foregår under vann er det ikke noe problem å se ut av bildet, kampen er igang ser jeg. Poseidon kjemper en intens kamp med tønner og ser nesten ut til å klare oppgaven i dypet.....

hvordan skal dette ende??

Flott fargespill i dypet med bevegelse av bobbler i oppdrift og freske fraspark fra Dypets hersker Poseidon.

Mvh
Per E.




Odd E. k.

3
Du store alpakka Tove.
Drivdalsgubben har salet opp merra, satt for kjerrevogna ute på tunet. Han leter oppe på svartloftet, i flodhestkjelleren og nedi grisehuset etter alle tønnene han har fått tak i på alle de reien han har foretatt opp gjennom årene. Han har så mye tønner liggende og som han nå har samlet ute på tunet at noen tønner triller nedover bakken og ut på blåisen der lensmannen sitter og fisker. Lensmannen knytter neven, kjefter og skriker av irritasjon mens gubben står tannlaus og gliser, nikker og trur at lensmannen vinker til han. Drivdalsgubben er nesten stokk døv på det ene øret eller alle de risikofylte sprengningene opp gjennom åreneog han hører ikke hva lensmannen sier. Tunet er nå fylt av tønner, men gubben greier ikke å bestemme seg hva tønne som skal være med på lasset. Mange av tønnene har en historie som betyr mye for gubben. Særlig den tønna han ramlet ned fra og brakk alle ribbeina og hofteskålene da han skulle fri til kjerringa. Den tønna skal han sette på peishylla som et godt minne. Ja, står det ettertrykkelig på den gamle tønne. Drivdalskjerringa fridde hun til stor glede for gubben. Gullpenger frister han veldig. Da kan han bygge på huset etter all vandalismen som flodhesten Villfred fo nesten rårsaket. Også rom frister, så han får vel ta med alle tønnene ut til kystbyen Bergen.
Drivdalsgubben er opprinnelig redd Bergen by. Mye stygge rykter om at han bruker kattkjeppen og at Kåre var fanget på svartloftet gjorde Bergens befolkning rasende da drivdalskjerringa var på torget for å selge fisk straks før jul. de skullejule opp gubben hvis han kom innenfor kommunegrensa noen gang.
Odd E. k.

Ps:Denne kommentaren er riktig skrevet, glem kommentaren over, ble sendt ved et feilgrep.

Du store alpakka Tove!
Drivdalsgubben har salet opp merra, satt for kjerrevogna ute på tunet. Han leter oppe på svartloftet, i flodhestkjelleren og nedi grisehuset etter alle tønnene han har fått tak i på alle de reien han har foretatt opp gjennom årene. Han har så mye tønner liggende og som han nå har samlet ute på tunet at noen tønner triller nedover bakken og ut på blåisen der lensmannen sitter og fisker. Lensmannen knytter neven, kjefter og skriker av irritasjon mens gubben står tannlaus og gliser, nikker og trur at lensmannen vinker til han. Drivdalsgubben er nesten stokk døv på det ene øret etter alle de risikofylte sprengningene opp gjennom årene og han hører ikke hva lensmannen sier. Tunet er nå fylt av tønner, men gubben greier ikke å bestemme seg hva tønne som skal være med på lasset. Mange av tønnene har en historie som betyr mye for gubben. Særlig den tønna han ramlet ned fra og brakk alle ribbeina og hofteskålene da han skulle fri til kjerringa. Den tønna skal han sette på peishylla som et godt minne. Ja, står det ettertrykkelig på den gamle tønne. Drivdalskjerringa fridde til stor glede for gubben. Gullpenger frister han veldig. Da kan han bygge på huset etter all vandalismen som flodhesten Villfred har forårsaket. Også rom frister, så han får vel ta med alle tønnene ut til kystbyen Bergen. og dumpe de i havet.
Drivdalsgubben er opprinnelig redd Bergen by. Mye stygge rykter om at han bruker kattkjeppen og at Kåre var fanget på svartloftet gjorde Bergens befolkning rasende. Drivdalskjerringa var på torget for å selge fisk straks før jul og folkesnakket. De skulle jule opp gubben hvis han kom innenfor kommunegrensa noen gang ble det sagt.
Hvor skal dette ende, vil drivdalsgubben greie reise til Bergen for å tjene seg rik, eller vil lasset med tønne forlise over fjellet...hva skjer?

Et meget flott fortellende bilde Tove, likte det meget godt, der du så fint har fått frem de rette fargene i hendelsen!

Ps:Beklager rotet Tove, da teksten ble sendt før den ble ferdig korrigert i forrige kommentar.

Mvh

Odd E.
Håvard F.

Spennende historie du får frem her Tove
Mulig jeg ville kuttet det i 6x6 format. Dvs. tatt litt på venstre side.
Ha en fin dag :)
mvh
Håvard
Marit O.

Enig ang.venstre side men her er du tilbake med historien din med god struktur og farger Tove,spennende!


Mvh Marit
Ole Arne S.

Hehe..eventyret fortsetter og forklares med dette flotte bildet fra deg Tove..
Nydelige blåtoner og struktur, der det ser ut som poseidon senker og frakter tønnene ned på havets bunn..
Masser av luftbobbler på høyre side av tønna som illustrerer det..
Kreativt som vanlig, flott..

mvh Ole Arne
Solvår B.

Her blir jeg helt tommelomsk. Er Så lykkelig over at det ikke finnes en eneste tønne i mitt hjem. Ingen aner hva en tønne eller flere kan føre med seg. Jo, forresten det virker som et par her ovenfor aner det.
Per Einar, denne innkallingen til Kvarven (Hva? Hvor?) kl 0600 i dag, kan da ikke gjelde. Jeg leser dette akkurat nå. Jeg kan da umulig straffeforfølges fordi jeg ikke har møtt opp, etter en innkalling på så kort varsel. Hva er mitt oppdrag? Skal jeg/skulle jeg ta med både stillongs og dykkerdrakt? Eller kamera?
Er det meningen at en voksen dame skal møte Poseidon og Drivdalsgubben (kanskje forfulgt av en flodhest), mens dere gutta boys sitter inne, har det varmt og godt og trygt, og følger med på hvordan det går med meg???
Jeg har overlevd litt av hvert den siste tida, men dette blir for sterk kost. Er det noen der ute som vil skjerme meg for disse sterke scenene og opplevelsene?
Jaja, Tove, vi får vel være sterke kvinner. Du har vist at du tåler en trøkk der du har vært nede på havets bunn og gir oss denne fantastiske dokumentasjonen av hva som foregår der nede. Jeg må vel bare være tøff, jeg også...
: ) Solvår
Inger Anne Maritsdotter V.

Nok et spennende bilde fra denne serien din,
fantasien kjenner ingen grenser, leser eg i de ulike kommentarene, artig underholdning;-))

Inger Anne
Lill Beate Bru F.

Kreativt og flott, liker farger, struktur og tekst:-))
Inger-Lise S.

Vedr. kutteforslag: Tror det vil gjøre seg å kutte inn til det sorte i venstre side. Om det blir kvadrst eller høydeformat, jeg tror det blir bra.
Får ingen svar om treforken, så det vet visst ingen av oss....Eller trodde de det var spøk, kanskje!

Inger-Lise:)
Tove H.

1000 hjertelig takk for alle gode kommentarer og morsomme innspill fra dere alle - det gjør godt å lese...latter har det også blitt:-))
Pussig at dere nevner kutt på vestre side, for jeg kuttet det nesten inntil tønna, men ombestemte meg rett før jeg la det ut.
Visst er det en trefork, Inger-Lise...det er den han rører rundt i havet med!
Nå må jeg se til flodhesten, ulven og drivdalsgubben, måtte bare ha en pause på havets bunn...:-)
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Det skulle stå kvadrat :)
Takk for svaret! Jeg visste vel det,mente å ha lest det, men vi ble uenige her :)
Trefork,ja!

Inger-Lise
Hans-Jørgen H.

Forbaska nettrøbbel Tove...skrev denna kommentaren til morgenen i dag før jobb og så fallt nettet ut og den nekta å fly vestover fjellom...fikk da lagran og her kommern i alle fall:

For en thriller!
Et meget uventa trekk fra Poseidons side etter alt tønnetrøbbelet han ble offer for sist vinter da han ved et uhell ramla oppi ei romtønne på Jæderens strender.. ble frakta vestover til Eventyrskogen av kongeørna Dillon og satt innesperra i tønna i tre samfulle uker. Skulle mest tru han hadde tønnefobi etter alt dette..
Her må skjule seg noe bak Tove? En gest i et større spill...Lukter opptil flere ugler i måssan her.
Hva vil Poseideon oppnå med dette? Er han ute etter konsesjon på all mandelpottittjorda fra Elverum til Røros med hovedsete oppi Drivdalen?
Eller vil han bedrive miljøkriminalitet oppi Eventyrskogen og snauhogge hele området?
Eller er han ute etter hu Solvårs sensasjonelle forskningsrapporter på hypofysestilker med eller uten flodhesthjerne, hippomolekyler eller cookiesruker?

I Eventyrskogen er det stor oppstandelse og uenighet...Flaggspetten Valdemar har innkalt alle innbyggere til hastemøte der diskusjonen går høylytt. Kjøttmeisparet Kalle og Pia har nemlig etter at Drivdalsgubben supte i seg siste romskvetten lagt beslag på tønna og hevder de vil ha den som hekketønne. Mens især uglene, spettmeisene, toppmeisene og gråspettene er av den mening at tønna bør etterfylles med rom i tilfelle storfint besøk av miljøministern utpå ettervintern....
For et dilemma...Og hvem skal i så fall frakte romtønna til Bergen by? Kanskje Drivdalsgubben har plass til ei til på merralasset sitt...Men han avskyr kanskje Eventyrskogen etter ulvekræsjet og gebissskandalen i svingen.

Skikkelig stilig og fasinerende bilde Tove der du igjen har vøri i rett "yellow submarine" til rett tid. Det gløder av spenning.
Poseidon ser ut til å utkjempe en hard kamp, men..med hvem? Her er flere spørsmål enn svar...

Solvår....ta ikke forskningsrapportene ut av safen i dag!!!!!DO you hear me!!!!!
Tyrriinnnnnnnn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu