Is på Borestranden januar 2010
Det har nesten ikke skjedd at Borestranden ser slik ut
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-29 21:41:33
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tomas W.

Stilige former. Godt fanget. Kunne tenkt meg å sett en s/h versjon der kontrastene kommer i fokus da dette motivet trossalt ikke har så mye farger i utgangspunktet.


mvh Tomas
einar e.

Ja, det er sant, takk for tips!
hilsen Einar
Tomas W.

V2 ble knall bra! :)


mvh Tomas
Solvår B.

Det er lenge siden jeg har vært på Borestranden. Og slik som dette har jeg aldri opplevd den. V2 ble stilig med flotte kontraster. Jeg liker fokuset på isen mens menneskene blir små der borte.
: ) Solvår
Venke K.

Et velkomponert og fint bilde. Jeg falt for V2.Flott i s/h med fine kontraster.

:-) Venke
Tone A.

Hei Einar
Dette bildet har eg bokmerka for lenge sidan, utan å skriva ein kommentar. Det er jo sjeldan at det ligg isblokker på Borestranda. Eg har gått der på på frosen sand men isblokker har eg aldri sett.
Flott med det låge fotostandpunktet som får fram formene, lys-og fargespelet på isblokkene.Den i forgrunnen får fram eit spanande ismønster også.
Sanden med sin glød gir kontrast og litt varme til eit bilde som elles er prega av vinter og kulde. Her er det vel utløpet av Figgjo du har som fotostandpunkt?
V2 med gråtonar får fram isblokkene betre men eg likar best pga fargane på isen og sanden.
Sjølv våga eg meg ikkje ned til Borestranda pga glatte vegar, så takk for at du fanga denne spesielle vinterstemninga frå Borestranda, helsing Tone
einar e.

Tusen takk Tone
I vinter var det uvanlige mengder med isflak på stranda - og jeg tok hundrevis av bilder av den enkle grunn at det vil NEPPE gjenta seg på hundrevis av år!
Ja, det er Figgjo i bakgrunnen, og isen kommer i fra elva - den drev først ut i sjøen, og så var det strøm og bølger som kastet den på land.
beste hilsen Einar
Tone A.

Hei igjen Einar
Godt at du har teke mange bilde frå Borestranda med isblokker frå denne kalde vintaren.Jammen er du heldig så bur så nær stranda, og då ser eg fram til fleire vintarbilde med is.Isblokkene ligg jo heilt oppe ved sanddynene bak på Borestranda,då bølgene har herja godt.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu