Helikopter for landing
Dette bildet er tatt med min iPhone 3G idet helikopteret kommer ned for landing få meter ifra meg.
Trolig er det telefonens lukketid som forårsaker den noe underlige rotoren, men det er det vel mange her som kan kommentere
Bildet inngår i albumet JPG bilder - Bilder tatt i JPG
Fotograf
Utstyr
  • iPhone 3G
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik L.

Pussig effekt med både hovedrotoren og halerotoren. Det ser jo helt sykt ut! Det blir litt gjetting, men du er nok inne på noe med lukkertiden. Ser ut til at venstre kant av bildet er eksponert først, og deretter linje for linje bortover til høyre kant. Og det er jo slik et jpg-bilde er bygget opp. I et enkelt kamera uten mekanisk lukker, vil du nok kunne oppleve slike effekter i større eller mindre grad.
Håper det hjelper...

mvh
Erik
John H.

Takker for all kommentar på dette bildet. Det er få som tror på meg når eg viser dette bildet fra telefonen.
Eg har flere bilder av samme helikopter, og de alle har mer eller mindre av denne obskøne effekt. Men det var dette bildet som var nærmest.
Men. det underligste med dette bildet er hvordan rotorbladene bøyer seg mot hverandre.. når vi alle vet at de begge roterer samme vei.. Skulle de da ikke ha vært mer S formet? Vendt hver sin vei..
Belinda Renee D.

hmm.. det var et par særdeles spesielle rotorer.. Nissen som helikopterfører i tillegg får meg helt ærlig talt til å tro at dette er manipulert...
John H.

hahaha... Føreren av dette helikopteret sitter på høgre side. Og Julenissen er passasjer, heldigvis! Eg hadde begge ungene mine tilstede få meter fra landingsstedet.
Martin E.

Morsom effekt på rotoren. Stemmer nok godt som EL sier med oppbyggingen/ eksponeringen av bildet. Da vil du få denne effekten og ikke en s-formet rotor som du sier.

Forklaring:
Hold en blyant loddrett forran deg. (den illusterer rotoren) Roter blyanten mot klokken samtidig som du fra høyre mot venstra beveger den andre honden forbi blyanten. Forestill deg at der handen kommer i veien for den roterende blyanten blir bildet eksponert, da vill du ende opp med en U-formet rotor/blyant :P
Håper dette forklarer effekten du har oppnådd her :)
John H.

hmm.... ja, eg kan også se noe av samme effekt på halerotoren å..
Om bildet i JPG ble eksponert fra venstre/høgre eller høgre/venstre sitter eg å undrer litt på halerotoren...
Merkelig bildet.. blir ikke helt klok på det...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu