Nummer 26
Test av monopod og fantasien
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447133} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Solvår B.

Monopod er et begrep jeg ikke kjenner. Regner med at det er denne utbrettingen, det å speilvende bildet.
Jeg liker dette bildet. Herlige skarpe farger. Liker at det ikke er delt i to like deler, men at du har en egen del av huset på høyre side. Jeg ser også at døra til venstre ikke er helt lik sitt speilbilde.
Regner med at du har hatt det morsomt mens du lagde dette.
: ) Solvår
Erik L.

Takk, Solvår.
Jeg har speilvendt halve huset og satt det sammen. Deretter fjernet litt på den ene siden slik at det skal være litt "lureri". Det var moro ettersom jeg ikke har dervet med for mye slikt.
MONOPOD er et ett-bens-stativ. Jeg gidder ofte ikke drasse på et stort stativ, men vet jo at bildene blir litt bedre hvis kameraet står stille. Monopod kan jo være en god nødløsning, spaserstokk og forsvarsvåpen.
Erik
Solvår B.

Takk Erik! Aldri for sent å lære noe nytt. Jeg burde jo tenkt meg om - mono sier jo litt. Tenk å dumme seg slik ut for hele Dotten. Jaja, nå har jeg lært et ord jeg ikke kommer til å glemme. MONOPOD. Kanskje jeg ikke skal være så ærlig heretter og late som jeg kan masse..men jeg blir nok gjennomskuet.
: ) fra en litt flau Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu