Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Odd E. k.
Denne var godt kamuflert Liv, neste umulig å se ute på vannet som som skinner så fint. Kan neste si det er et abstrakt bilde siden det er så uskarpt. Likte dette i S/H der du fint har pirret nysgjerrigheten min. Flott fanget!

Mvh

Odd E.
Liv F. D.
Hm, ja litt halvabstrkat kanskje? Liker den. Takk for tilbakemelding Odd E.
Selv liker jeg det uskarpe litt skrapete i overflaten. Bildet er ikke manipulert, så de vertikale stripene er regn. Det striregnet denne dagen. Jeg liker selv roen i regnvær.

mvh
Liv ")
Håvard F.
Svært spesielt og nesten abstrakt i mine øyne også. Spennende og annerledes. Liker det. Godt format og komposisjon
mvh
Håvard
Tove H.
Roen i regnvær...ja, den har du fått fram. Mer en følelse dette .....iallefall ikke et artsportrett:-) Liker stripestemningen og det halvabstrakte.
Hilsen Tove
Jon V. S.
Hei Liv. Denne falt i smak :)
Litt halvabstrakt for min del, liker stripene som regnet drar med seg samt langsgående linjer i vann. På en måte litt todimensjonalt uttrykk men samtidig med dybde. At skarven ikke "tar mer plass" eller blir et veldig fremtredende element syntes jeg passer godt med stemningen forøvrig. Er litt usikker på "lysstyrken" av stripen i vannet, men skal sies at dette ikke er den beste skjermen.
Tror dette kunne gjort seg i stort format.

Ha en fin dag.

Jon V.
Thorbjørn R.
Absolutt en spennende variant. Flott lys - som framhever vanndråpene og deres nedslag. Men også jeg er usikker på lysstripen litt til venstre i bildet. Skarven er et morsomt innslag - akkurat passe uskarp.

Mvh Thorbjørn
Liv F. D.
Mange takk for kritikk og tilbakemeldinger på bildet.

Håvard; Halvabstrakt burdte være en egen kategori. Noen ganger vet jeg ikke hva det er, altså noe midt imellom, ergo halvabstrakt :)

Tove; Jo, enig - detter er litt et sansebilde for følelser og forhåpentligvis ro.

Jon; Takk for tilbakemeldingen, din vurdering og kommentar.
Den lyse, brede verikale stripen fikk jeg ikke justert - eller forsøkte heller ikke - bort - så jeg lot den rett og slett være en del av bildet. Forøvrig ingenting som er justert bort her. Kun justert kontraster og beskjært.

Thorbjørn; som nevnt over gjorde jeg ikke noe med denne brede stripen da det ville ødelegge mer enn det tilførte bildet her synes jeg.

Dette er rett og slett et bilde tatt i nuet en regnværsdag - langt inne i skauen en sen ettermiddag.
(Forøvring her jeg holdt på å bli sugd ned som en skrue i myra noen minutter senere. Fikk heldigvis reddet kamera - og meg selv, brukte stativet og armene til å dra meg opp, hang fast til langt opp over knærne) Så, jo - bildet betyr en hel del følelsesmessig for meg. Har lært at jeg aldri skal gå alene på sånne steder mer. Skrekk og gru, en traumatisk opplevelse.
Odd Tore S.
Her faller jeg i staver over alle alpeluene med tråddusk som flyter overalt på vannet, og en stakkars skarv som forsøker å manøvrere seg gjennom det hele mot Lyset.
Utvislomt annerledes og interessant. Halvabstrakt? Ja, hvis vi bruker dette bildet som definisjon.
Om det kan være til noen trøst: Sånne myropplevelser som du beskriver er en del av livet til en o-løper. Og det har gått bra hittil, også badet til oppunder armene i myra Andersputten.
Odd Tore
Duy P.
Meget spesielt Liv. Annerledes s/h.
Liker det myke endringen at bildet blir mørkere og mørkere i dybden. Flott vannsprutene i vannet, som nesten danner et eget motiv (blomster art).
Selv lystripen er nevnt og besvart, men det forstyrer litt. Er det skrav eller toppdykker Liv ?

Du må passe deg. Vi vil ha flere bilde, men ikke at du havner og dras ned i elven.

mvh duy
Erland P.
Hej
For mig et meget spændende billede.
God ide og flot lavet
Hilsen
erland
Inger-Lise S.
Et bilde jeg har måtte bruke tid på. Men jo oftere jeg ser det, jo mer liker jeg bildet og effekten. Fin komposisjon. Godt kamuflert her, og det er vel bra. Lekker forgrunn.

Inger-Lise
Liv F. D.
Mange takk for deres vurderinger og kritikk av bildet OTS, DP, EP og ILS. Setter pris på ærlige tilbakemeldinger, tusen takk!!!

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu