Skikjører på Kvaløya
En skikjører nyter årets første sol på Kvaløya, 17.01.10
Et rolig skibilde.
Fotograf
Utstyr
  • Pentax K10d
  • Sigma 17-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Per Harald G.

Vakre overgangar mellom kalde og varme fargar her.

Kanskje det hadde gjort seg om du kutta ein del nede og til høgre?(Slik at du fekk bort bergnabbane under skiløparen, og at han vart plassert nede til høgre. Det er frå skiløparen og opp, at bildet erbest, syns eg.)
Bo E.

Takker for innspill! Jeg synes selv at det er litt fint å ha med også den lyse delen av bildet, og så liker jeg de andre skisporene. Så får det heller være at skikjøreren er i overkant sentrert i bildet.
Kjartan Nielsen F.

Nydelig skibilde! Dette digget jeg, spesielt pga fargene.

Jeg ville også kuttet litt, men ikke så mye - mellom steiner og skispor også litt i høyrekant. Da beholder du mye av de lyse partiet og får plassert skikjører mer i hjørnet. Tror også det blir bedre uten andre spor.

Men uansett, dette var bra!
John H.

Hei
enig i kutt nede. Skiløperen vil da skape mer spenning og gi bildet mer dybde. Fine overganger i lyset. Herlige diagonaler. Godt bilde i alle deler.
John
Bo E.

Har prøvd å croppe litt hjemme, men ender opp med at denne versjonen er mest tiltalende, til tross for sentrert skikjører.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu