Voodoo
Ørnedoktor'n er i arbeid for å redde siste rest av mandelpottitt som skal i jorden når telen har sluppet taket og Hippoen er skremt til Afrika sammen med alle bæsjefluene. Se dette bilde nr. 506099
Galskap!
Bildet inngår i albumet Tønnemysteriet - Min del av Tønnemysteriet. Men helheten får du først ved å se alle de andre fotografene sine bidrag til Tønnemysteriet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-17 15:19:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-01-17 17:22:06
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-01-17 17:41:10
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBlurret ned og tilført andre fargenyanser. Ytterligere info se exif data
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eva K T.

Stilig og anderledes bilde, likte best versjon 1 :-)
Hans-Jørgen H.

Sannelig godt at eagledoktern tar ansvar og redder under noen kilo settepottitter. Krise om gubben og kjærringa ikke kan skarapa fram ei eneste settepottitt til våren. Helt utrulig hvor den mandeln ligna på en tæla harra da.......
V2 er en enestående dokumentasjon på hyperrask teknikk og målretta redning.
Har du hørt om flodhesten har vakna opp att etter pottittdvalen Per Einar...eller liggern fortsatt utafor kåken hans Odd og snorker?
Tyrin.
Per Einar G.

Takker for kommentarer.

Her skjer det saker Tyrin.
Flodhesten har vokna og ørnedoktor'n prøver febrilsk å transportere flodhesten til Afrika sammen med alle bæsjefluene.
Problemet er å beholde settepottitt'n at ikke de transporteres til Afrika i samme slengen.
Flodhesten prøver iherdig å bite seg fast i klørne og stjerten til ørnedoktor'n (se versjon 3) Trøste å bære! Og jeg som trodde det var fint i Afrika, det må være staselig oppe i Drivdalen gitt?? Ikke enkelt å få denne flodhesten ut av eventyret!
Venche J.

... og her snurrer det videre.
Blir både svimmel og ør av stanken fra bæsjen og de surrende fluene. Kranglete er den også den flodhesten. Eagledoktoren har ingen enkel jobb der nei. Var det ikke en ide og ta kontakt med Arnardo eller dyrehagen i Kristiansand. De hadde sikker fraktet den gratis mot å få et så eksotisk dyr i samlingen sin. :)
Hmmmm...
Problemløseren Wenche.
Per Einar G.

Jeg liker den brilliante ideen din Wenche, at ingen har tenkt på det før, det måtte en nordlending til ;)
Det siste jeg hørte var at den kranglete flodhesten var gått gjennom isen og da nytter det ikke med allverdens voodoo, altfor kaldt!
Og flodhesten har nok avgått med døden av kuldesjokket etter det ublide møte med iskaldt vann. Og det ble ikke noe bedre av synet som møtte den når den fikk isflakene ut av øya og lå å duppet i isråken som bare en afrikansk mandelpottitt etende hippo kan, da gubben kom løpende i HV's langunderbukse med bremsespor i ;)
Solvår B.

Nå skjønner jeg at det ikke nytter å være noen timer borte fra Dotten. Dette flodhestdramaet utvikler seg med stormskritt. Jeg klarer ikke å følge med!! Hvordan skal jeg kunne forske på noe som skjer SÅ fort?
En fantastisk fantasifull serie, Per Einar!
: ) Solvår
Per Einar G.

Takk for kommentaren Solvår.
Utrolig hvor fort ting hender her inne, endel fotografer og deriblant meg selv kansje...skulle til tider nesten tro at noen hadde putta penger på oss ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu