Bildet inngår i albumet mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-11 11:22:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443588} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eli R.
Minner meg om kolossen foran vestbanen. Jeg skjønner ikke dette med å laste opp testbilder med nye linser og kameraer - det blir som at man sier at bildet er dårlig og ment til å være det men se på isoen liksom. :-(
Hvis du ønsket å formidle noe med bildet hadde det vært fint å lese om det. Nå føler jeg meg bare lurt :-)
Marius N.
Jeg sa ikke at dette var et testbilde men at jeg testet høye iso verdier og likte resultatet. Ikke meningen at du skal henge deg opp i det:)
Skal fjerne teksten så håper jeg du kan vurdere bildet ut i fra hva du ser og føler. Fungerer komposisjonen? Har bildet en historie og fortelle? osv.
Håvard F.
Hei.
Et bilde som setter de små grå i undringsprosess.
Liker formatet og det enkle over bildet. Få elementer. Ser ei dame som plukker noe... Får tanker til eventyr og gode feer. Plukker drømmekrystaller kanskje? Bildet er sært, men spennende. Artig med slike spesielle fotografier som ikke har noen fasit.
Ja jeg likte dette.
mvh
Håvard
Ivan H.
Dette er udefinerbart, noe som er avhengig av fantasien til betrakteren. Hvilke historiere som kommer ut av dette blir da individuellt. Liker slike type bilder.

Du nevnte innledingsvis det med 7D og høy ISO. Jeg antar at du har prøvd å få frem korning og struktur. Og kanskje få til noe av effekten man får med filmbaserte kameraer? Høy ISO påvirker ikke mine betraktninger av bildet.

Her opplever jeg noe mystisk, noe ritualsk. Lysene på bakken som gjenspeiler de sorte hullene på veggen. Så en "grafisk" person. Usikker på hva jeg får ut av det, men ser et ansikt og en kropp som bøyer seg over foten. Mulig jeg betrakter det "feil", uten at det har noe å si. Det er mine assosiasjoner som teller for meg.

Synes bildet er spennende. Litt mer, hardere struktur i noen partier kunne kanskje satt stemningen litt mer.

Ballansen er ok her, selv om jeg ville fjernet noen av lysene (de svake) nede i bunn. Bakken heller mot venstre, og opplever at personen ser mot venstre. Derfor er lysene i bunn (høyre del) viktig for ballansen. Så kanskje det kunne vært flere lys i høyre del av bildet for å veie opp for hellingen?

Likte dette bildet.

.Ivan.
Marius N.
Takker begge for tilbakemeldinger.
Først og fremst var høy iso en nødvendighet med det lyset jeg hadde å jobbe med,
var imponert over hva 7D presterer på ukalibrert 12800 iso og skrev noe om det.
Fint at bildet trigger fantasien, det er det som er meningen:) Når du sier de svake lysene mener du det nederste i midten? ser ikke flere..
Ivan H.
Det er ett helt i bunn, og to til venstre. Usikker, men ville fjernet og sett om det gjør noe til det bedre.

.Ivan.
Roger H.
Her har du et spennende bilde. V2 ble for meg best. Så lite det skal til å forandre på et bilde. Den udefinerbare handlingen gjør bildet spennende sammen med en komposisjon som jeg liker.
Marius N.
Takk til deg også Roger, det hjalp å rydde opp litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu