Vinterdis
Ble tatt når det var -20 grader i Trondheim.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-07 18:00:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 50D
  • Canon 75-300
  • Blenderf/22
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • AnnetTatt med stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

Fin vinkling av "minus 20 til 30"-trenden på foto.no akkurat nå. svart/hvitt et bra valg, selv om dette sikkert hadde gjort seg med en mild blåtone også. Pent i alle fall, og spennende motiv. Kanskje litt for mye av det gode i forhold til bredden på bildet; kunne ha tenkt meg et kutt, og det finnes kuttmuligheter både i høyre og venstre kant.
Ellers et bilde der en alltids kan finne tolkningsmuligheter utover selve det konkrete motivet, f.eks tolkninger som går både på splittelse og samhold.

Fred S.
Sophie M.

Tusen takk for tilbakemelding! :)
Har lagt ut et bilde der jeg har beskjært litt og beholdt det i orginalfarger. Ta gjerne en titt, og legg gjerne igjen en kommentar om hvordan det ble nå:)
Morten H.

Synes dette var helt knall! I motsetning til mr. Strømme synes jeg svarthvitt er veien å gå og synes heller ikke det skal beskjæres (har sett på det andre også)..
Sophie M.

Takk, artig med kommentarer!
Sophie M.

Takk, artig med kommentarer!
Fred S.

Hei igjen, Sophie, eller kanskje jeg skal kalle deg Miss Sophie, siden Monsieur Hassel er såpass formell at han titulerer meg mr. Strømme---
Nok om titler: Saken er at jeg ikke finner versjon 2 som du sier du har lagt ut; du får forsøke igjen.

Ellers må jeg føye til en liten kommentar til Morten H: Ikke "i motsetning til" , derimot Både/og : Jeg også synes b/W-versjonen er veldig fin , men det forhindrer ikke at jeg også kunne ha tenkt meg å se en fargeversjon. Det går an å like begge, se forresten kommentar under et av dine bilder der begge versjoner et FLOTTE.

Når det gjelder beskjæring mener jeg fremdeles at de er flere muligheter i dette bilde...

vh fred
Anne-Lise S.

Frosten og stolpene gjør seg godt i bw. Du får fint frem både kulde og stengsel her, men også samhold ift. å klare seg gjennom vinteren. Dog hvis man ser litt lenger enn til det man "bare" ser. Å se er å tolke, og hva den enkelte ser kan variere. Jeg ser også at du kan ha mulighet for flere utsnitt her, og det gjør bildet mer interessant. Det betyr ikke at du skal lage flere versjoner, men at bildet har et innhold som er såpass spennende at mulighetene er flere. Ikke alle fotografier har det, så du skal være fornøyd med å ha fått til et slikt foto. Selv synes jeg bilder med flere muligheter ofte er mye mer spennene å studere enn et der du "ser hva du får" og ingenting mer, selv om det er mye flott å se innen det også!

Hilsen,
Anne-Lise
Sophie M.

Takk for at dere tar dere tid til å kommentere, Det er veldig lærerikt for meg.
Anne-Lise og mr. Stømme: Har dere noen konkrete tips på hvordan jeg kan beskjære det på en spennende måte?

Prøver å legge ut versjon 2 igjen:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu