Et enkelt vintermotiv, setter stor pris på kritikk. Bildet er minimalistisk, men klarer det å stå på egne ben? Hvis ikke, hva tror du må til?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_440204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kyrre M.
Hei Ivan

Long time no see :-)

Litt uvant motiv fra deg, ikke så krevende tilgjenglighet her. Men liker som vanlig din evne til å velge ut det vesentlige og framheve det med enkle virkemidler. Fin plassering av skarphet og dybde. Motivet skaper vinterlig melankoli i mitt hode.
Har scrollet litt med bildet, og synes det balanserer bedre med en beskjæring i bunnen.

mvh Kyrre
Eva K T.
Veldig kreativt dette, bra utført :-)
Thomas R.
Det er ganske lekkert dette her. Det mangler kanskje ett lite interessepunkt i tillegg. Men jeg synes det står godt på egne ben med de fine strukturene både i stammen og grenene som gjør bildet severdig i mine øyne.
Avsluttet .
Trivelig at dere fikk snø i Bergen og på Vestlandet. Enkelt, greit bilde med tydelig, men lite spennende innhold. Tror dette hadde gjort seg bedre med høye kontraster som kunne gitt det et mer grafisk preg.
Hans Christian G.
Veldig overraskende dette fra deg Ivan, her er det enkelheten som rår. Bra komponert. På min skjerm ser jeg ikke at dette er snø, kun noe hvitt, vet ikke hva andre kan se, men jeg tror at bildet hadde blitt mye mer interessant hvis man kan se snøen. Forøvring er snø noe av det vanskeligste man kan fotografere......
Hans Christian G.
Veldig overraskende dette fra deg Ivan, her er det enkelheten som rår. Bra komponert. På min skjerm ser jeg ikke at dette er snø, kun noe hvitt, vet ikke hva andre kan se, men jeg tror at bildet hadde blitt mye mer interessant hvis man kan se snøen. Forøvring er snø noe av det vanskeligste man kan fotografere......
Roger H.
Forenkling av motivet, du har med det vesentligste.
Trestammen og greinene som er antydet sånn passe forsiktig synes jeg kler komposisjonen.
Ivan H.
Takk for kritikk!
Veldig bra.

Var ute etter å forenkle et ellers vanlig vintermotiv. I snøen så prøver jeg å konsentrere meg om linjer og forenkling. Der forenklingen kommer av seg selv.
Det er kanskje noe som mangler her, eller kanskje ikke.
Eh, her var det ikke meningen å vise mye av konturene og strukturen i snøen. Jeg kan få frem dette ved å redigere dette litt annerledes i RAW, men her var det ikke meningen. Jeg har nok av snøbilder med struktur, så her er det rett og slett et forsøk på å få til noe som er litt anerledes. You see?
Så enkel komposisjon, men stammen til venstre, og greinene som fordeler vekten.
Ser at jeg kan bevege meg mye mer mot det hvite med snøen, så tror jeg skal prøve med litt mer kontraster. Det uten at jeg vil miste strukturen i treet.

Takk igjen for kritikk! Og God Jul.

Mvh
Ivan

Hans Christian G.
Vel, dette er en ekstrem forenkling. Ved første øyekast er dette et litt annerledes bilde ja, men det blir fort kjedelig med så enkle bilder, bildet vil vare mye lenger hvis du putter inn noe mer, struktur i snø, eller noe som ligger i snøen på høyre side for eksempel, noe som bryter med det veldig enkle. Strukturen i trestammen er et forsøk på dette antar jeg men på min skjerm ser jeg få detaljer i stammen, altfor mye kontraster.
Kunne vært interessant om du kunne forenkle noen av de mer kompliserte bildene dine, noe i denne retningen, du ville kanskje fått den perfekte kombinasjonen.......
Anne Gunn P.
Hei Ivan, enkelt og lekkert. Synes du er god på komposisjon.
Anne Gunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu