Reisen blir lang for Drivdalsgubben nå når han endelig har bestemt seg for å utforske det store hav etter at han fikk beskjed fra Drivdalskjerringa ute på Lopphavet med Rakfisk attåt og Pat som sendebud; Jeg har ikke tenkt meg hjem til Jul! Se dette bildet bilde nr. 500098 At lærlingen til Matt Dillon prøver å få fatt i tønna innimellom tusenvis av Watt og Amp kan aldri få et lykkelig utfall (Høyspentmaster og fuggel er ikke en god kombinasjon)!
Klarer Drivdalsgubben å komme seg avgårde i Tønna før Matt Dillons utsendte får kloa i han??
%#O?
Bildet inngår i albumet Tønnemysteriet - Min del av Tønnemysteriet. Men helheten får du først ved å se alle de andre fotografene sine bidrag til Tønnemysteriet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKlipp og Lim
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Solvår B.

Kjære Per-Einar! Her har det nok gått litt i "baddel" for deg. (Jeg bor i Stavanger, og har lært de viktigste uttrykkene - bare spør meg om hvordan det er å være innvandrer til en sørvestlandsby.) Tønner med rom og melkespann = ingen sammenheng. Totalt forskjellige verdener, helt forskjellige kloder. Men jeg skjønner jo at det er mye AMP og Volt ute og går, så det er vel best å være forsiktig hokke som.
Jeg regner med at vi heier på samme lag, enten det er tønner eller melkespann.
: ) Solvår
elin a.

Det tok ikke lang tid før fortsettelsen kom nei:))
Aldeles strålende i ord og bilde.
Nå forstår jeg hvor romtønnene har tatt veien, for de kom aldri frem i dalen her Tyrin.........
Du er ufattelig god på disse bildene Per Einar.
Takk for latter og skøy:))
elin
Per Einar G.

He, he, he takk for kommentaren Solvår. Melkespannene ser uskyldige ut der de henger, så også ballastflasken, ingen kan vite innholdet med sikkerhet i disse melkespannene (rosenrot, krutt, rom, mandelpotitt, settepotitt, skrei, rakfisk, bananer, gebiss og kansje til å med Kåre eller Kåre lookalikes ;) Ikke er det enkelt å hekte dem ned heller uten at hele strømforsyningen nord for Sør, eller var det vest for Dovre faller ut!
Per Einar G.

Og hjærtelig takk til deg og Elin, du kom i mellom! :)
Hans-Jørgen H.

Makan til dokumentarisk thriller Per Einar!
Du har en superevne til¨å være på rett sted til rett tid. Garantert at dette er en av de tre romtønner som Alvdalsørna henta oppi eventyrskogen, men forstår ikke hvorfor de da ikke står i hagan hennes Elin.
Ser jo denne gubben som står på hue oppi tønna...et bilde kan jo ikke lyve, men å fastslå at dette er Drivdalsgubben er vel for drøyt. Ser mest ut som en hvitsnippdirektør fra en av oceanriggene...steikepanne harn i nevan og i tilfelle fast torsk...eller er det reisedrammen?
Og på mjølkeruta oppå heia har spanna fordufta på mysteriøs vis, og mjølkekjører Johansen er fra seg..
Her trengs ytterligere research...
Helt vilt ja!!!
Tyriiiiiiiiiiiiiiinnn
Per Einar G.

Takker så mye Tyrin!

Du skal bare se på det at det kan være en hvitsnipp forbryter...!! Det ser nesten ut som han har tenkt å stikke av med juledrammen i en eventyrlig rom farkost ;) Nei du kan ikke mene dette Tyrin?? Mystisk, hvor er Tove, Arild, Odd'n og resten av fotobunsjen som kan svare på dette?
Erlend M.

Nok et artig bilde. Du er flink i photoshop! Spennende historie er det også! Fortsett sånn:)
Erlend M.

Nok et artig bilde. Du er flink i photoshop! Spennende historie er det også! Fortsett sånn:)
Venche J.

Her skjer det saker og ting...
Du verden for en fart Matt Dillon har. Han klarer nok å berge gubben. Sørg for at han blir bragt direkte til Nordlys hotell i Alta. Har hørt rykter om at han fiske-Sivert har tatt inn der med ei søringsberte. (Mistenker at det er drivdalskjærringa?) De har visstnok snudd opp-ned på badestampen og holdt et sabla liv der i helga.
PS. Ad omveier har jeg fått vite at de er booket for hele julehelga.

Flott manipulering og historie Per Einar. :)
Wenche.
Per Einar G.

Du skal ha dobbelt så mye takk for kommentaren Erlend ;)


Wenche hva er det du sier!??

Er det der oppe drivdalskjerringa holder hus og skal ha adresse frem til første juledag? Fytt te rakkern, jeg kjenner vaktmester'n der oppe og jeg tenker hevnen er søt når jeg visker ham i øret om badestamp eventyret ;) Jeg skal gjøre mitt beste for at gubben havner i rett stamp...trur eg.

Takk for morosamt inspel fra Nordlysets rike.

Håvard F.

Lun humor ;)
mvh
Håvard
Per Einar G.

Takk Håvard!
Tove H.

Ha, ha,,,skikkelig høyspenning i serien:-))
Reneste Vazelina-oppfinnelsen:-) Må være en gluping som står bak dette diskrè tyveriet av tønne med tørst gubbe, melkespann med rosenrot og mandelpotetstappe og ballastflaske.... Mistenker drivdalsgubben sjølv for å stå bak...her skaffer han forsyninger fra det ganske land opp til Drivdalen. Glupsk som han er, må han teste innholdet og blir ufrivillig med en runde. Herlig galskap, Matt Dillon flyr til og fra for å sjekke at lasting og lossing går som det skal...et fryktinngytende syn!
Kjempebilde:-)))
Hilsen Tove
Marit O.

Tøft laget Per Einar,du kan det med manipulasjon!

Riktig God Jul ønsker jeg deg! :)

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu