Munkholmen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan A.
Hei Torbjørn
Severdig bilde av vikingen og Munkholmen.
Flott lys, men det skjemmes av en refleks på høyre side av sola.
Føler at sokkelen til statua er litt dominerende, kunne kutte litt i nedkant og samtidig fått skjult hekken til venstre.
Mvh: JanA
Kjell F.
Synes og at dette var et lekkert bilde. Tror jeg ville hatt statuen bitte litt mer til høyre, på denne måten får du gitt høvdingen mere vidsyn og stolthet. Horisonten er flott balansert, tror ikke jeg ville kuttet noe nede, men heller klonet bort hekken. Men den er egentlig ikke skjemmende, heller en liten motvekt til den store statuen. Lekkert bilde.
Mvh Kjell
krit k.
Veldig flott lys Torbjørn bare lekkert det.
Mvh.Krit.
Anders F.
kult bilde.
har du sett mine bilder fra samme sted?
John H.
Hei
Slikt lys bergtek vel dei fleste. Bortsett frå dei som har klisjefobi. Elementa i bildet er fint plassert for å få god balanse. Eg kan likevel ikkje fri meg frå å kome med eit lite forslag til endring. Forgrunnen er litt for dominerande. Kutt vekk "flisgolvet". Du får då ein svak boge av steinar i forgrunnen og Heilag Olav vert meir jordnær.
John
Anders F.
PS. Det er leiv eriksson, altså ikke 'Heilag Olav'.
Forøvrig ville jeg tiltet bildet en tanke mot høyre - det er ikke snakk om mange grader, men horisonten er ikke heeeelt rett slik det er nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu