Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik F.
Hei,
her har du fått en fin tone i bildet. Flott bakgrunn som setter stemningen. Dette bildet forbinder jeg med vinter og morgenstemning på hytta Der isrosene har fått gro gjennom natten. (Hvor fått man satt poengene ??)
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for det, Fredrik. Poeng går ikke an å sette på kritikken. Skjønner meg ikke på det systemet. -Er det virkelig nødvendig?

Ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg.
Det som tiltaler meg her er det minimalistiske, med kalde blåtoner som underbygger iskrystallene. Noen ganger finner jeg faktisk ikke noe å pirke på. Liker både formatet og den minimalistiske kompsisjonen. Skarpheten sitter også på de riktige plassene og danner den riktige balansen i bildet. Vet ikke mer å si om dette annet enn at jeg liker bildet ditt veldig godt, og at du er tilbake til det igjennkjennelige, signatursterke fra din første periode på foto. no.
John
Terje A.
Hei
Her har du et flott motiv,ei isrose med masse mønster og farger. Synes for stor del av bildeflaten er ubrukt,ser for meg et utsnitt hvor du har fokus på nedre halvdel. Litt knappere eksponert,kanskje. Liker den mørke blåtonen i overkant,den ville jeg tatt med ned.
Mvh Terje
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til sistkommnterende.

John - Det var da svært hyggelig å høre! Synes det er utrolig fint å høre at bildet kan være gjenkjennelig fra min hånd.

Terje - Jeg liker flater i bilder, og synes de er viktige for å understreket motivet, og gi litt rom rundt.

vh ingebjørg
ketil g.
Liker "minimalismen" bildet, men smaken er som baken. (Todelt). Komposiajonsmessig synes jeg dette fungerer helt utmerket. Gi ro for øyet. Men jeg blir ikke fortrolig med fargene. Mulig skjermen min lurer meg her, men det blir litt mye "cyan". Tror kanskje litt "mangenta" og mer kontrast har "kuppet" bildet.

ketil
Kåre S. P.
Et stilfullt bilde som jeg liker svært godt. Finfin opplevelse, liker presentasjonen. Finner ikke noe å pirke på.
Håvard F.
Kaldt, blått og jeg liker den svake "graderinga i toner fra bunn til topp.
Delikat bilde.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu