Se, hva jeg fant!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-21 00:15:57
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (38)
Håvard F.

Kåre har funnet en tønne med rom. Herlig herlig :)
Digger serien din Tove ;)
God helg
mvh
Håvard
Hilda Hol E.

Hei Tove.

Jeg liker godt slike bilder av sære og nostalgiske minner fra fortida.
Dette var godt komponert, og kaller både på latter og sårhet.

Ha ei fin helg.
mvh Hilda.
Odd E. k.

Dette er fortid tovemor. Har Kåre vært i Drivdalen, på gammalloftet til drivdalsgubben. Der kan en finne mye rart, fra matrosdress fra tidlig sjøfart, svipe fra den tiden han var løvetemmer i Nairobi, dynamittkubber fra finlandskrigen og utslitte filttøfler fra den tiden han lusket etter kjerringa langs elvebredden, på uthhus, loft og var høyst nyforelsket. Her er kåre omringet av utgåtte reisekofferter samt en mjøldall som fortsatt er flittig i bruk når avlinga slår feil og en må bake selv. Nydelig fremstilt Tove, der kreativiteten er stor.
Ps:
Pass på så Kåre holder seg still når gubben ladder geværet for natten, da hender det at enkelte skudd går gjennom både loft og tak. Er nærvøs no når kjerringa fortsatt er på Lopphavet.

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk til dere to for fine kommentarer! Latter og sårhet, ja, du sier noe der, Hilda!
Ha en fin helg:-))
Hilsen Tove
Hans-Jørgen H.

Nei å nei 2V....
Har Kåregutten vært på rømmen igjen?
Som han Odd hentyder så er detta utvilsomt på loftet hos Drivdalsgubben. Ligner da styggelig på tønna som forsvant fra eventyrskogen sist vinter....Det kan da vel ikke ha vært gubben...??? Nei, nå har jeg aldri... Kåre har excellent nasa og har kjent romeimen like til Bergen en dag da vinddraget sto fra nord-nordøst.
Se hvor stolt han er Tove.
Harn kommet seg nedover igjen, eller ern fortsatt i Drivdaln. Skummelt oppdrag dette her...bare ikke gubben oppdagern og tarn som gissel nedi pottittkjellern. Da må du forhandle Tove....nei å nei....han går sikkert ikke under tredve kvaster med rosenrot, og ser ikke bort fra at han forlanger deg au som husholderske nå som kjærringa har vært på Lopphavet så lang tid....
Huttetu...bare nå ikke Kåre roter det helt til for deg. Her gjelder det å spella korta riktig Tove og trumfe når det byr seg.
Lommetørkle harn med seg au...bare han nå ikke har fått sveinfluen....
Tyyrrriiiihelsing.

PS: Hold oss oppdatert....
Tove H.

Odd E og Hans-Jørgen - dere er fabelaktige historiefortellere!
Ler meg ihjel av blomstrende fantasi:-)
Og at dere kjente igjen loftet til drivdalsgubben, var godt gjort.... utrolig skarpt observert!
Jeg tror Kåre har funnet rett tønne, den lukter rom og har vært ute i hardt vær.
Vet jammen ikke hva som skjer videre....hm.....
Tusen takk for drivende gode kommentarer:-))





Hans-Jørgen H.

2V.. kan du høre meg over...are you still going strong der vestom fjellom?
Huttetu...hørte i morgennyhetene om gisseldramaet oppi Drivdaln..at Kåre blei oppdaga oppå skrotloftet og tatt til fange. Hadde visstnok smakt på romrestene i tønna og sovna... så han var en enkel løve å fange.
Og gubben, som er både desperat og ustabil til sinns nå når kjærringa har vært så lenge på fiske på Lopphavet har kommet med skyhøye krav for at løvegutten skal bli løslatt. Han krever intet mindre enn 50 tønner mandelpottitt, 50 rosenrotkvaster og vil attpåtil ha hu Tovemor som budeie og husholderske like til kjærringa kjem heim..(om hu kjem heim da...)
Føler med deg Tove...nå er du i knipa. Nå er gode råd dyre...Her må forhandles med kløkt.
Nei å nei for tilstander.
Du drar vel ikke oppover.....gubben er vill og desperat og sitter i kjellern og gnag de siste inntørka groene av mandeln..
Matt Dillon, Poseidon, Knusaren...help!
Tove H.

Hyyyyyyyyyyyyyyyyyl! Hjæææææææælp! Kan noen hjelpe?
Skjelve, skjelve......ble helt satt ut her.....
kattepine......
Venche J.

Hjelpen kommer fra nord. Har sendt nedover en ladning med rosenrot. Du får liste deg inn og slenge den til den hersens gubben. Når han får et par munnfuller av sorten så dormer han sikker av. Da får du anledning til å rive til deg Kåre. Må gjøres innen fem minutter etter inntak. Da er virkningen på sitt sterkeste.
Lykke til...

Herlig bilde. :-)
Wenche.
Odd E. k.

Ha ha Wenche,det skal mer til for å vippe gubben av pinnen.En favn rosenrot er ikke noe for en garva drivdalsgubbe.Det må mer lut til.
Tove, pakk kofferten, reisen kan bli langvarig. Husk å ta med stilongs lang, bastskjorte, ørelapplue av sprengt bergsau og tre sylteglass med Omega 3 av nysilet torsk tatt på snøre fra Lopphavet.Fyll opp med 5o tønner nyplukket mandelpotet og 50 kvaster med rosenrot. Turen må foregå med melkeruta fra heia som starter fra Bergen lørdagsnatta kl. 3:45. Ved adkomst Drivdalen må du stoppe øverst i dalen, der fossestryket er på det kraftigste. Den nesten varme mugne geitmelka du har med må her lempes ut i det kalde fossestryket i 48 minutter. Dette gir du til gubben ved adkomst, den beste drikken senhøstes sier han. Så må du regne med å foreta rundvask av hele våningshuset før jul, hente bjørkeris til soplimer, feie alle fire pipene grundig, gjøre reint i grisehuset og kjøre all dritten fra møkkakjellaren ut på jordene. Etter det blir det fest på garden, der drivdalsgubben ender opp i bastskjørtdans ute på tunet når mørket faller på, der gammalt skrot fra gammalloftet blir brendt på bålet. Ikke la han spå deg i hånden, da kommer ondsittet frem og tankene om Kåre som sitter fanget på loftet.Når seansen har nådd så langt at han danser med hestene og grisene ute på jordene blant møkkalassene, tar du ditt snitt til å storme loftet og hente ut Kåre. Rømningsveien må være løpestrengen som går fra grisefjøset, forbi kårstua, over den flomstore elva Driva og ned til melkerampen ved E 6. Fallhøyden er her på 744 meter opg tar ca. 26 minutter. Der står melkeruta på heia med sjetlandslarsen og venter på deg.Kom deg snarest over Dovre, for våkner gubben av transedansen og du ikke er der falsk og blid, da søker han de lureste plassene på let etter deg. Tovemor, du må regne med å stå ansikt til ansikt med drivdalskjerringa som er ventet på tunet den 24 desember. Håper hun ikke tar deg for å være ho vinstraberta, for da må du passe deg for svingslaget med stortorsken fra lopphavet. Stakkars tovemor og Kåre, litt av en førjulstid...

Mvh

Odd E.
Venche J.

Hærreminguuuuud......
Wenche - i latterkrampe.
Eva Marie P.

Stakkars Kåre hva har ahn rotet seg opp i nå?
Håper du sender hjelp Tove.

For noen stilige kofferter, her er det mykje gjemt historie.
Sjå dei klistremerkene, spennende å tenke på kor dei har reist.
Kåre holder godt på tønna, kanskje han har stjelt den fra drivdalsgubben i håp om å få fred....potetbrennevin, sikkert, hehe.
kjempeartig

-epl
Venke K.

Heheheeeee... Flotte bilder og herlige historier her ;-) ;-O

Venke
Odd E. k.

PS, PS, PS:::::: Husk å ta med kyskhetsbelte for sikkerhets skyld. Det drivdalskjerringa bruker henger på låven, utslitt og ikke i bruk lenger. Du må ha det klart innen arm's lengde i det drivdalsgubben begynner å smatte på potetene, riene kan være sterke. Dette til underretning.

Mvh

Odd E.
Solvår B.

Hei Tove!
Det er ikke ofte jeg sitter og ler høyt foran skjermen. Det gjør jeg nå. Tusen takk for artige bilder og de herlige eventyrene. Jeg venter i spenning på fortsettelsen.
God helg!
Jeg flirer fortsatt.
: ) Solvår
Ann Kristin S.

Jeg som trodde dette var en seriøs fotoklubb.....Du milde for noen vanvittige historier.
La tønna stå og kom deg vekk Kåre. En lur liten katt kan nok hanskes med en tung gubbe lobotomert i huet av rosenrot, mandelpoteter og andre stoffer.

Versjon 2 var veldig søt da, men si meg har Kåre sprekt opp i sia etter alle sine krumspring, - eller har han med seg lommetørkle i lommen. Må Tovemor sy litt snart....

ARTIG

Mvh Ann Kristin - og Gulliver som hilser til Kåre.
Tove H.

Ehm...det var ikke småtterier...og jula ser ut til å gå med også...men hva gjør jeg ikke for å redde stakkars Kåre...
Lo...nei hylte av latter her, før jeg innså at dette var ramme alvor, og at det var jeg som måtte til pers ... Kan ikke du Odd bare stikke opp på det loftet og redde Kåregutten, du bor jo like ved....?:-) Så kan du få låne ham til fotosession med små, søte ekorn....(ikke ørn)? Det vil du vel...?
Det Kåre har i lommen, er et kjærlighetsbrev, Ann Kristin...skrevet på lilla serviett... Tenk å forveksle det med en rift i pelsen....!

Men... Ann Kristin...send oppover Gulliver..han kan vel være en reddende engel-katt? Kåre og Gulliver har jo møttes før og er gode venner:-))
Takk for all respons, fantastisk! Lattermild....og ikke så lite engstelig...... Tove
Odd E. k.

Stakkars tovemor, hva gjør en ikke for harmløse Kåre oppe på svartloftet til gubben. Dette høres så enkelt ut Tovemor, bare stikke opp på loftet og redde Kåregutten. Nei, så enkelt er det ikke. Sist jeg lurte meg inn på eiendommen pådro jeg meg lungebetennelse, brukken stortå og ikke sittbar i mjuk sofa på flere uker. Drivdalskjerringa brukte laksestanga (bambusstang minst 7 meter lang) til gubben en sen høstkveld jeg var på plommeslang. Fikk kroken i baken innunder låret, så dro hun meg inn med senesnøret tykkelse ??. Der satt gubben og ventet, tannlaus med snus i gommene, klar med bjørkeriset innunder husnåva. Kjerringa tok meg over knærne mens gubben slengte riset av full styrke over stompen mens han gliste så snusen piplet ut av munnvikene. Etter 40 slag kastet de meg på den flomstore iskalde elva fra hengebrua. I fallet brekte jeg stortåa, slukte brevann og for i svime nedetter kampesteinene. Matt Dillon fikk meg våken lenger nede i elva. Måtte fyre i ovnen i fjorten dager, ligge på magen og brukte minst 4 kg. Talkum på stompen. Nei Tovemor, tør nesten ikke ta turen en gang til, men hva gjør en ikke for en god venn!!!.

Tyri har sikkert gode råd!!

Mvh

Odd E.

Hans-Jørgen H.

Er engstelig for din mentale tilstand Tove i og med at du kan opptre lattermild i en slik desperat og ytterst alvorlig situasjon...Huttetu..har det da utvikla seg et hylende sjokktraume i hypofysestilken..
Du må for all del ikke forlate ditt trygge rede i Bergen i en slik tilstand og legge ut på en slik hasardiøs ferd som den Odd beskriver trinn for trinn. Stanken fra den pulserende og krypende pultosten uti spiskammerset anno 1979 vil fremkalle besvimelse, og du vil bli forsvarsløs overfor denne desperate mandelpottittosslukeren.
Tror heller ikke Odd skal utfordre skjebnen nok engang etter den medfarten han fikk da han var på plommeslang. Apotekene i det ganske land gikk tom for talkum i et år etter den stompeepisoden.

En kråke kom i dag den lange veien fra Elverummen til eventyrskogen og fortalte at residensen hennes Ann Kristin og han Kjell flyter over av hjemmelaget karamellpudding...en karamellpudding det går gjetord om i det ganske land....
Kanskje hainn Kjell og Gullivern kan fylle opp en container å sette kursen for Drivdaln for å blidgjøre gubben. Hainn Kjell har sikkert au en sekk mandelpottittatos å overbringe...
Kanskje blande noe valiumrina de forte inni puddingen.....og i det øyeblikk gubben sovner iler Gullivern opp på svartloftet for å befri sin gode venn...
Nei veit nå rakkern jeg......
Gode råd er kostbare.
Arild..hvor er du...kan Jædren komme med svaret, eller Per Einar, Elin....??????????????????
Per Einar G.

Hva i all verden er det du har rota han Kåre opp i nå Tove, har Drivdalsgubben kidnappet Kåre??? Karamellpudding, Mandelpudding....... Mandelpotittpuddding! sett i gang å få laget noe mandelpotittpudding!! det er det beste drivdalsgubben veit, da sovner han som en stein. Kåre kan bruke den gamle tønna som han har funnet og holder fast på, (tønna er egentlig et fotoskjul som drivdalsgubben hadde montert oppå luka til potittkjelleren, det ser du på luka i tønna som er beregnet på et gammalt Dr. Nagel belg kamera, nok om det)
Tyrin du må varsle Kobberugla å sende Kåre instruksjoner med oppskrift på mandelpotittpuddding og instrusjon om å frakte tønna ut på tunet, fylle den opp med 1kvart magamål krutt, rosenrot og potittmel, sette seg oppi tønna og telle til ti, Nei dette er viktig, jeg sier det bare en gang; Telle ned fra Ti til null!! Så sender jeg avgårde den nye lærlingen til Matt Dillon slik at han kan foreta en nødprosedyre før Kåre havner i rute rundt jorda!

Lykke til Tove!

Mvh
Per E.
Liv F. D.

Hei Tove,
et herlig bilde av Kåregutten. he-he!

mvh
Liv ")
Solvår B.

Dette er den mest fantastiske historie jeg har sett og lest. Og jeg har lest MYE! De fleste historiene klarer jeg å følge med på, men det er sjelden jeg ler. Nå ler jeg hele tiden, men skjønner ikke helt alt som skjer... mandelpottitpudding, krutt og rosenrot er en hittil ukjent blanding for meg. Det hadde kanskje vært litt mer futt i noenogenhver sitt liv med denne blandinga.
Vi kan vel være enige om at Kåre blir reddet. Please!! Jeg orker ikke en trist slutt nå oppunder jul og vi skal jo ønske hverandre godt nytt år etterhvert, og da må Kåre være med. Tar kanskje ting litt på forskudd, men husk at det nok er noen sarte sjeler som følger med på dette dramaet.
Det blir spennende å høre om noen prøver ut Per Einars mix.
Ytterst alvorlige og spente hilsner fra Solvår!
elin a.

Skulle så gjerne ha hjulpet Kåre, men jeg kommer ikke av flekken pga latterkrampe.
Trenger han noe så send en sms:)
Strålende.
elin
Ann Kristin S.

Slapp nå av alle sammen - Gulliver er underveis til Drivdalgubbens loft. Dette er en smal sak for han som i løpet sommeren har drept med kaldt blod 6 ekorn, 3 skjærer, 100 grønnfink og et dusin eller to andre meiser, drekki 5 flakser mjælk pr.uke, 1 seifilet pr.uke og en pakning a 12 porsjoner kattemat pr. uke. Han er frisk, sterk og ikke skremt av NOE. Taktikken er enten å kjæle og smigre seg på gubben - eller ta rotta på,n.Kåre er ute før uka er over!
Karamellpudding anbefales ikke for den virile gubben. Pudding er laget av MYE egg noe han vel ikke trenger for tiden.
Gulliver sender rapport fra sin ferd.
Slapp av folkens, - og Tove, dette går så fint så!

Mvh Ann Kristin
Inger-Lise S.

Slappe av, Ann Kristin?! Kramper er ikke til å spøke med! Særlig ikke når de fremkalles av latter!
Vel, viktigst at Kåre blir reddet! Norge venter i spenning, mens innvånerne bukter seg i kramper! AU!

Inger-Lise :-I
Odd E. k.

Gode råd til Gulliver:
Drivdalsgubben er en kløkter i å lese dyrs sprelske påfunn. To katter har han på samvittigheten, da de alle spiste opp laksene han hadde brukt hele sommer på å fange. Måtte holde på litt etter at fiskesongen var over for å få disse store fiskene. Da han oppdaget at lensmannen lusket i buskene slengte han inn snøret for sesongen. Var veldig stolt da han kom med store steg inn på tunet med laksene mellom seg. Kjerringa klappet og gnidde seg i hendene over storfangsten. De beste potetene ble lagt i gryta, fiskesausen putret sammen med en håndfull rosenrotklatt. Nå skulle det smake. Gubben likte å stenge ventilene slik at lukten hengte godt igjen i hele underetasjen. Den fuktige dampen inne på kjøkkenet dugget for glassrutene, så det var helt umulig å se verken ut eller inn. Det var i dette øyeblikket at pissikattene Mons og Tørri tok sitt snitt til å smake på fiskene som var henslengt ute på trappa til skue for naboen. Da gubben skulle hente fiskene fant han pissikattene i ferd med å sluke den siste rest av fiskene. Gubben ble fra seg av raseri, der kattene søkte tilflukt under divanen inne i stua. Gubben hadde råd og tok frem kattkjeppen. En kjepp som har en stor krok i enden og som en normalt bruker på å karre frem kattene innunder møblene når de sover. Denne dagen ble kattkjeppen brukt med makt for å få frem de livredde kattene, noe som førte til store blodtap og desverre døden for begge. Kattkjeppen blir også flittig brukt når gubben ikke får viljen sin og kjerringa søker tilflukt under stabburet.
Gulliver, pass deg for kattkjeppen, tror nok turen er best å avlyse. Ann Kristin, hold foreldreråd på denne saken før han drar i veg. Gubben er ikke så glad i katter lengre...

Mvh

Odd E.
Solvår B.

Kjære vene, Odd E.!!! SÅ grusom er vel ikke denne lille fredelige delen av vår verden. Eller er det bare en illusjon?? Skjer det slike fryktelige ting der ute i bygdenorge og fjellstroka innafor? Er det ingen som vil gjøre noe? Kan vi godta slike tilstander i landet vårt? Hvordan skal vi får slutt på dette? Jeg er sjokkert! Før jeg ble med her på dotten, ante jeg ingenting om disse dramaene. Jeg sov ganske godt om natta. Nå er det verre. Og jeg som trodde at Gulliver kunne redde oss ut av disse viderderdighetene... Hvordan skal dette ende?
Et litt ynkelig smil fra Solvår
Solvår B.

En strålende nyhet! Odd E. og jeg er enige om at jeg kan sove godt om natta. Det blir nok jul i år også!! I hele eventyrverdenen. (Men hvordan utvikler historien seg?)
God natt!
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Nei å nei...håper inderlig Gullivern ikke har lagt i vei nordover. Vi vet alle at han er en av landets tøffeste og modigste katteslasker, men å hamle opp med Drivdalsgubbens illsinne, slue knep og kattekjepp skal mer enn en Gulliver til. Lytt til Odds råd Ann Kristin...du har hørt om Mons og Tørri sin tragiske skjebne når gubben dro dem frem fra divanen. Huttetu....vi trenger Gullivern her på dotten...snufse...
Hvordan skal dette gå...Nå virker det også som om dramaet har fått madame Solvår ut av mental likevekt...sannsynligvis nok et tifelle av hylende sjokktraumer i hypofysestilken. Og hu Elin, Inger Lise, Wenche og hu Liv har fått frustasjeoppheng i lattermuskulaturen sin på lik linje med Toves diagnose. Høyst betenkelig å le seg skakk under slike omstendigheter.
Per Einar fabulerer om mandelpottittpudding, kobberugler, rakettutskytning og dr.Nagel belgkamera...hva er det som skjer?
Tror vi må få henta Drivdalskjærringa tilbake fra Lopphavet raskere enn svint. Hu har dratt stortorsk i flere månender, spytta snus og blitt så barsk og muskuløs at mannfolka skygger unna. Nevene ser ut som tømmerstokker med træler djupere enn barkbillestokker, og målet er så grovt som Tor sin hammer. Bare hu kan få snudd på gubbens desperate hensikter og tankespinn. Ved synet av den muskuløse kjærringa vil gubben bli så paralysert og sprellande kåt at hele Kåren fer ut av hausen hans.
Så nå veit du hva du har å gjørra Per Einar....få kjærringa heim fra Lopphavet på flekken. Matt Dillon kan kanskje hjelpe deg, og på Jæderen vandrer Aasegubben omkring oppi heiom på fårikåljakt, og det er gubbe som har vært ute en uværsdag før. Huk tak i ham og kom dra på Lopphavet....
Hvordan går det vestom fjellom Tove....Hjeeeeeelppppppppp! For en story.....
Avsluttet .

hehe, den lurendreieren. Kåre! Du er avslørt!

Ei tønne med rom. Jammen sa jeg smør. Ei tønne tom. Og ei tønne med rom, plassert i den store tønnas rom.
Sjekk Kåre sin snedige vri på håndleddet idet han skal til å fylle opp glasset inni der. Innenfor er det nemlig en tønne med tappekrane, hvor Kåre nå fyller sitt glass på ny.

Uff a meg, at selveste Kåre kunne finne på noe slikt, var vel utenfor vår fatteevne:)
Så Tove, få'an te AA.

Uff, alt det du må høre Tove. Unnskyld om jeg tråkker i salaten, men kom på min egen lille historie her hehe.
mvh arild
Per Einar G.

Dere kan bare glemme Drivdalskjerringa....jeg har prøvd å kalle henne opp på nødfrekvensen på VHF'en og kontaktet Elias som tilfeldigvis var ute på feltet for å løse en floke i garnlenka til Fridtjof Skreiflatmoen. Fridtjof fortalte at Drivdalskjerringa hadde satt kurs for Alaska og jeg måtte få det bekreftet av Kamichia som driver med lavtflygingsfotografering langs strendene der oppe i Alaska. Kjerringa var sist observert sammen med en gjeng grizzly bjørner for å fange noen feite laks til drivdalsgubbens nye lakseprosjekt mot lakselus i Drivdalselven. Etter bildene å dømme fra Kamichia's flykamera så hadde drivdalskjerringa utviklet lange negler på størrelsen med klørne til Kongeørna. Kansje hun skal feite seg opp før hun går i dvale for vinteren?? Dette ser stygt ut.....fyr opp tønna Kåre og husk å telle ned!

Ps. Du skulle sett de tåneglene, kom deg avgårde fortere enn svint ;)

Mvh
Per E.
Per Einar G.

Siste nytt; Drivdalskjerringa booket to flyseter og har tatt av fra Alaska på veg mot {http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=497678}
Tove H.

Tusen takk for boblende fortellerglede i kommentarene...dette er morsomt! Jeg har trasket lenger enn langt med løsepenger og mandelpoteter mm ...men hurra, i dag drar Gulliverkatta oppover for å redde Kåre..og det kan bli jul i år også...puh...
Arild, ikke dum idè det der....mulig det er en liten tønne inni den store.
Venter spent på om Gulliver redder Kåre ...eller om det blir omvendt....Kåre er ikke redd for kattekjepper....
Hilsen Tove
Odd E. k.

Tovemor, du savner vel fortsatt KÅRE. Det er snøstorm oppe på dovre, ikke sikkert han finner veien i det strie været. Drivdalsgubben liker slikt vær, mulig han kan lukte Kåre på sin vandring over fjellet. Sturebua ligger ikke så langt fra E 6, og drivdalsgubben elsker storm. Da liker han å kle seg i bare trusa, gå opp på den største steinen og legge seg på vinden, dette for å ri av seg den innstengte kroppslukta og for å få tilbake det gode lynnet. Håper tankene ikke går i den leia å tenke på Kåre, da kan det gå ille der oppe på fjellet. Da hjelper det ikke med rosenrot eller mandelpotet tovemor... ER HAN KOMMET HEM KÅREGUTTEN ELLER ?????

Mvh

bekymret

Odd E
Tom R. E. K.

Ja, hva skal man si??

Dette er hysterisk morsomt- Fantastisk, alle sammen ;-)

mvh
-Tom
Tove H.

Hjææælp...er jeg ikke nok bekymra fra før, Odd E? Nei, Kåre er IKKE kommet tilbake.....hyyyyyyyyyyl..........
Tusen takk for god respons og innspill, Odd E og Tom R. E.!
:-) Tove
Inger-Lise S.

Skjønner du er bekymret, Tove..
Odd skriver om snøstorm...Ditt siste bilde med låven i snøstorm, har du tittet inni den låven der?
Du må få Kåre hjem! Triste saker, men morsomt å lese kommentarene :)

Inger-Lise
Tove H.

Kåre er ikke i låven...klart jeg har sett etter.....
Tusen takk for medfølende kommentar, Inger-Lise!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu