Bildet inngår i albumet Vinter! -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
ruben i.
stilig bilde tøfft med treet som du fikk med..
Avsluttet .
Hei Marit.
Kun den røde buksa, redder dette bildet. Uten den, hadde det vært total bom.
Derfor antar jeg at du vet om det, og bruker denne røde buksa for det den er verdt.
At du legger skarphetsplanet slik som her, er vågalt og selvisk.
Men, det funker. Du klarer å fange min interresse. Fordi at buksa er rød, havner øyet der med det sammen en åpner bildet, ja helst før. Og så begynner jeg å lure på hva som foregår. Og jeg finner ut at det må være noe av disse nymotens greiene som har kommet til landet fra de asiatiske kulturer. Tenker da på morgengymnastikk og dens utfoldelse fra kulturen fra Oseanien. Ikke vet jeg hva det heter. Jeg bare ser at det er konsentrasjon, og undrer meg på hvor lenge personen kan stå barføtt i snøen.

Det ga meg ganske mye, dette Marit. Som i utgangspunktet så mislykket ut.
Bra jobba.
mvh arild
Håvard F.
Spennende bilde Marit.
Har sett på dette lenge, og sitter igjen med mange spørsmål. For her får du betrakerne til å stille mange spørsmål. Hva gjør hun der i snøen... Det ser ut som hun er barbeint også... Gjør noen fingertegn... Yoga?!
Du får meg til å stoppe lenge opp her Marit.
Veldig bra!!
mvh
Håvard
Marit O.
Takker til dere 3!
Arild,den røde boksa er viktig,tar din oppmerksomhet noe som jeg ønsket, alt er bevist her!;)
Håvard,flott at du stopper opp og sitter igjen med mange tanker og spørsmål!
Takk igjen for fine kommentare!

Mvh Marit
Roger H.
Dristig plassering av skarpheten. Den røde buksen er nevnt, uten den ville jeg vel gått forbi.

Arild og Håvard sier jo det som er å si her.
Jeg får noe ut av det og liker bildet.
Marit O.
Takk Roger,regner med du hadde gått forbi ja,hadde det ikke vært for buksa som er rød.Der kan man se hvor mye sterke farger gjør med oss!
Bra at du fikk noe ut av dette du også! :)

Mvh Marit
Avsluttet .
Joa.., jeg har gått forbi mange ganger nå, og det ligger mye i dette "uklare" motivet ditt med den røde signaleffekten i. Et bilde som ikke uten videre gir et svar, men som det må brukes tid på. Liker slike underfundige motiver.
Marit O.
Takk Kjell,flott du liker dette underfundige motive mitt! :)

Mvh Marit
Ivan H.
Hei,

Jeg har vært og besøkt bildet ditt flere ganger, samt lest kommentarene flere ganger. For å være ærlig så klarer jeg ikke å bli engasjert. Ser en rød bukse ja, og det er den jeg fokuserer først på. Så lurer jeg litt på hva hun driver med, uten å få tak på det. Det kan se ut som hun står barbeint i snøen, og det er vel det som er det som interesserer meg mest.

Når det gjelder fokus, har du fokusert på forgrunnen. Der er ikke noe i forgrunnen som kan fortelle (gi hint) om motivet. Jeg kunne tenkt meg noe der som var med å fortelle historien.

Så hva er det jeg ikke klarer å se? Alle de andre ser noe i dette bildet. Det er et interessant bilde for de. Men jeg klarer ikke å bli engasjert. Kanskje det bare er meg, men jeg begynner å lure når det er bare meg som ikke får så mye ut av dette.

Ellers så synes jeg bildet er fint ballansert, med treet til venstre og jenta.

Mvh
Ivan
ketil g.
Jeg har sett på dette bildet flere ganger nå, og leser mange positive kommentarer. For meg blir dette et "instamaticbilde" eller "polaroid" tatt i farta. For mange er dette "in" og jeg er svært usikker på hva du mener her. Måtte se på de andre bildene du har her på "dotten" og ser at du har kvalitet. Dermed har du nok tenkt igjennom hva det er du vil formidle, men vet ikke om du på alvor mener noe, eller om du ønsker å følge "motebølger" uten eget poeng.

ketil
John H.
Hei
Med all respekt for at du har en tanke og ide med dette, så blir dette, for meg, bare et misslykket bilde der alt er ute av fokus. Men med all fokus på perfekte bilder, teknisk, er vel dette muligens en form for oposisjon. Men uansett, dette gir meg null.
John
Marit O.
Mange takk til dere siste,for ærlige kommentarer.Noe som jeg virkelig setter pris på!
Tanken min her var at dere skulle få følesen av at vi tok bilde av samme ting.Jeg på den ene siden av treet og hun på den andre siden!
Morsomt at dere tror hun er barbeint,hun har gummistøvler på seg.

Bilde er ikke tatt i fart,dette er med hensikt!
Men alt kan ikke falle ismak hos alle :)

Takk igjen for positive og negativ kritikk!

Mvh Marit
Thomas S.
Hei Marit

Hadde det vært noe i forgunnen som fanget oppmerksomheten kunne det kanskje se ut som dere tok bilde av samme ting. Hvis et sånnt fokus valg skal funke for min del må meningen med det være klokkeklar ellers blir det bare et misslykket bilde mener jeg. For meg ser det ikke ut til at noe av bilde egentlig er i fokus.

Mvh Thomas
Marit O.
Hei Thomas,enig i din kommentar men treet er i fokus jeg og jenta er ikke i fokus.Skjønner at bilde er vansklig og forstå og sikkert for spesielt for noen.Men man opplever jo bilder forskjellig og det er det som er spennende med foto :)

Mvh Marit
Fredrik F.
Hei på deg,
skal man følge øyet så ser man treet, resten er satt ut av fokus. På denne måten bygger man vel opp oppmerksomheten mot treet ?
Personen sikter mot treet. Hva ser man når man følger blikket til "skytteren".. treet.
Nei, dette ble for komplisert så da henvender jeg meg til læreren:

Kan ikke du kommentere ditt eget bilde, så får jeg lært noe, takk og takk for titten.
Thomas S.
Hei Thomas,enig i din kommentar men treet er i fokus jeg og jenta er ikke i fokus.Skjønner at bilde er vansklig og forstå og sikkert for spesielt for noen.Men man opplever jo bilder forskjellig og det er det som er spennende med foto :)

Mvh Marit

Hei igjenn :-)

Jeg forstår at du har lagt fokus på treet, men for meg ser det ikke ut som selv treet er helt i fokus. I allefall ikke gresset under treet og det er vel på samme plan. Bevegelseuskarphet kanskje? Prøv å se bilde i 100% størrelse på skjermen din og se på treet. Er det fortsatt i fokus? :-)

Mvh Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu