Bildet inngår i albumet mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Gunnar John C.
Et fortellende bilde som viser hvordan enkelte holdepunkter er blitt nokså kulturfelles. Komposisjonen liker jeg godt, smal tonalitet og store, uartikulerte flater spiller fint i det kvadratiske formatet, og det diagonale i motivet skaper spenst. Synes jeg. Jeg ville kanskje klonet vekk de små refleksene på høyre siden, da jeg ikke ser hvordan de hører hjemme i historien.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Joachim A.
Ja da, dette var ganskje strøkent etter min mening.
Personens plassering i bildeflaten, lyspunketenes plassering, de duse kalde fargene mot de kontrastrike varme fargene... alt er heldig.
Glimmeret til høyre synes jeg hører med..styrker fornemmelsen av at personen er pyntet?
Bildet stiller et spørsmål... hvordan holder hun telefonen? Er dette kulturelt bestemt... for å skjule ansiktet mens hun prater?

Mvh Joachim
Dag T.
Stilig med detaljene som trer frem etterhvert. Tegningene i hånden, tonene og sløret, og ikke minst plasseringen av høylysene bak. Bra.
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger. Refleksene er fra sjerfet hennes og ser ikke poenget med å klone det bort, som Joachim poengterer viser det at hun er pyntet.
Ivan H.
Hei,

Ett av de mest spennende bildene her inne nå.
Liker komposisjonen der du sjuler veldig mye, men samtidig viser du nok. Tenker da på øyet og tegningene på handen.
Du blander også det eksotiske med det tekniske.
Jeg også liker lysene i bakgrunnen og synes det til venstre ballanserer bildet.
Liker også at fagen i kledet går sammen med bakgrunnen.

Skulle jeg endret på noe, ville det kanskje være et lite kutt i toppen, slik at du ikke har luft over det øverste lyset. Og klonet vekk lyset som så vidt kommer inn fra siden (venstre).

Veldig spennende og godt utført foto.

Mvh
Ivan
Marius N.
Takker for hyggelig kritikk:)
Har prøvd kuttforslaget ditt men da mister jeg for mye av venstre eller høyre bildedel siden jeg ønsker å beholde det kvadratiske formatet. Liker også at sirkelen er nærmere halv.
Liv F. D.
Fantastisk bra bilde. Liker alle detaljer, flott sett og gjengitt.
Lysfeltene i taket stjeler litt av oppmmerksomheten men er enig i å kutte bort noe her vil ødelegge helheten. Så til syvende og sist er bildet egentilg kjempebra som det er. Spennende og anderledes.
Ikke så mye kritikk fra meg, mest synsing....

mvh
Liv ")
Håvard F.
Bra bilde. Ville ikke forandret noe. Skarpt og bra eksponert også. Fortellende, men men lite nok informasjon til at man undres litt også.
mvh
Håvard
Kristin O.
Artig og originalt! Refleksene på hodeplagget hennes er en paljettkant og er viktig å få med fordi det sier noe om hennes status som kvinne. Det samme gjør de pyntede hendene hennes, det ser ut som hun skal/har vært i bryllup og dekorert hendene til 'Mendhi', kvinnefesten som holdes dagen før et muslimsk bryllup. At hånden er dekorert i flere farger i stedet for en og de store mønstrene får meg til å lure på om hun er en del av selve brudefølget, kanskje bruden selv på bryllupsreise? Dette er bare spekulasjoner, men de får jeg mange av når jeg ser dette bildet. Flott vinkel, man kan se mye ut av lite her.

Dersom du må kutte, lurer jeg på om kanten av delen på det lille lyset til venstre må være med? Ville muligens kuttet vekk den.
Marius N.
Takker til dere siste også. Interessant det du skriver Kristin, var klar over at hun var pyntet til fest men ikke at det dreier seg om hennes status og bryllup.
ketil g.
Et flott bilde med svært behagelige fargetoner. Enkelt, men likevel mange spennende kulturelle kontraster. "Hijab"? mobiltelefon, tatovering.
Alt delt i en diagonal mellom person og "bakgrunn".
Derfor forstyrrer det overste og det venstre lyset min opplevelse av full harmoni.

ketil
Marius N.
Takk til deg også Ketil, jeg liker lysene og synes de spriter opp en ellers litt kjedelig bakgrunn.
Yngve Sem P.
Dette har jeg ikke fått med meg.
Jeg har stor sans for kulturelle kontraster, men synes ikke det at en hijab-bekledt dame med mobiltelefon i utgangspunktet er en slik kontrast. Derimot er måten hun ser vekk på, i forhold til fotografen, selvsagt, med på å skape en fornemmelse av noe hemmelig og skjult. Jeg tenker på at i Saudi-Arabia, f.eks, brukes bluetooth-funksjonen til sjekking/flørting mellom unge menn og kvinner (man peiler seg inn), ettersom fysisk kontakt er uhyre restriktivt.

Fargene i miljøet gir meg assosiasjoner til et sykehus, taklampene forsterker det inntrykket. Derfor styrkes også samtalens private karakter for min del. Håndmalingen er en flott kontrast, og mystifiserer øyeblikket og personen.
Bra utsnitt og komp, og motivmessig særs spennende. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu