Skarstad
Skarstadhamn en høstkveld.
Har brukt HDR, 3 eksponeringer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir B.

Hei Stein-Evert,

Jeg bruker å se det med en gang når et bilde er HDR, men det er ikke tilfellet her. Dette synes jeg er kjempegodt eksempel på bruk av HDR uten at det blir kitschy.
Flott med svaberget i forgrunnen. Fint og stemningsfullt lys. Et meget vellykket landskapsbilde.


MVH


Geir
Anita H.
+1
Hei Stein-Evert! Må berre seie meg enig i det Geir sa. Likte at bildet var så naturlig. Synes ofte bilda er så "overdrevet" ved HDR, men dette gjorde seg. Herlig komposisjon og fint at fargene fra grastuster i forgrunnen gjekk igjen i husa i bakgrunnen. Mvh anita
Jon A.

Helt enig ang. HDR teknikken her. Pent og riktig utført. Jeg føler på en måte at det blir litt for kjedelig horisont til at dette skal være et "enerbilde". Men det er kjempevakkert og helt sikkert salgbart til de med tilknytning til stedet.

Mvh Jon
Stein-Evert P.

Takk skal du ha Geir.
Enig med deg mht HDR. Spørsmålet blir vel om jeg vil levere et naturtro bilde, eller et eventyrbilde. Mulighetene er mange.
Det jeg først og fremst liker med HDR er nettopp muligheten til å gjenskape ei stemning som det er vanskelig å få til med ei enkel eksponering. Også om bildet tas i raw-format.
Det var et fantastisk lys denne ettermiddagen, og det ble bare vakrere og vakrere den timen jeg var der. Synes selv jeg har klart å gjenskape stemningen og lyset godt her, og da er det ekstra trivelig å se at andre også opplever bildet slik.
Stein-Evert P.

Takk til Anita og Jon for positiv og hyggelig kommentar.
Venche J.

Veldig flott HDR og nydelig motiv.
Holder på å trene i Photomatix. :)
Flott fra deg.
Wenche.
Stein-Evert P.

Hjertelig takk Wenche.
Hyggelig at du likte bildet.
Photomatix er bra, det er bare å forsøke og forsøke. Jeg er direkte dårlig i engelsk, så det blir mye prøve og feile.
Walter S.

Jeg har sans for de fleste av dine bilder, og plukker meg ut dette her.

Delvis fordi jeg selv er "dypt" inne i HDR-mystikken for tiden, og delvis fordi du her serverer et - etter min mening - perfekt HDR-bilde. Det er slik det skal gjøres. Mens mange går helt av skaftet i Photomatix, så har du klart å bevare den gode og litt mystiske stemningen, isteden for å endre på stemningen.

Fargene, valørene og tonaliteten (?) i bildet er helt herlig, etter min mening. Utrolig god dybde, og selvfølgelig en fin komposisjon, samt god skarphet.
:o)
Stein-Evert P.

Takk Walter for særdeles hyggelig tilbakemelding. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu