B L Å
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Sidsel T.
Bra med den diagonale linjen gjerde lager.Fint lys i bildet. Du har også fått fram den våte, høstlige stemningen i regnværet. Den gule paraplyen er en fin fargeklatt. Likte dette.

Mvh Sidsel
Roar K.
Jo, området rundt Blå kan så absolutt være et spennende område for en fotograf - med all graffitien, gamle bygninger og kanskje ikke minst elva som i mine guttedager stinket som bare fy. Nå er elva ren og en rusletur langs ælva er et eldorado for foto.

Men la oss nå holde oss til det du presenterer her. Det kan ved første øyekast fremstå som et skærve turistfoto. Men så går man mer inn i detaljene og da blir det mer interessant, spesielt for meg som er litt sånn farvegal. Noe av det første jeg sjekket var stengene i gjerdet der jeg registrerte at du ikke hadde falt for fristelsen til å la en av dem gå direkte ut i hjørnet som ville ødelagt perspektivet. Her går gjerdet som en fin diagonal gjennom bildet. Å plassere personene ute til venstre her er en genistrek som gir en fargebalanse. La oss ta utgangspunkt i den blå jakka - la så blikket gå mot høyre og blåfargen blir tatt igjen i det blå på bildets høyre side. Så har vi den skrikende gule paraplyen. Her ser vi at hva vi så med jakka gjentar seg. Selv om fargene ikke er 100% identiske så skaper likevel det gusjegrønne på motsatt side en slags balanse. Det røde huset i midten pluss det teglstenrøde blir balansert til begge sider da vi til høyre ser litt rød teglsten og til venstre i bildekant har en rød boks som riktignok kanskje skriker litt i meste laget og kunne vært dempet noe gjennom litt pirkearbeid og gjort den noe mørkere. Men det får være grenser på pirk fra min side også.

Summa sumarum absolutt et likandes bilde.

Roar

Alf S.
I tillegg til det som allerede er sagt synes jeg de to hovedpresonene står bortimot perfekt i forhold til hverandre :-).
Monica M.
Takk for veldig fine kommentarer, synes det er stor stas at dere tar dere så grundig tid til å studere bildet og å gi meg en tilbakemelding.
Var spent da jeg la ut dette bildet, det er ett bilde som er ganske forskjellig i forhold til annet jeg har gjort, men så liker jeg det også på sin egen styggfine måte.
Fint også å få en bekreftelse på at andre kan se det som jeg ser... :)
Birgitta S.
Föll pladask i det våta för denna bild. :)
Färg grann och energisk!
Roar har ju allaredan gjort en bra bildanalys på denna, mer kan jag inte lägga till, annat än instämma.
Mvh
Birgitta
Isidoros P.
Hei jeg har vært på samme sted mange ganger og tok mange bilder ..spesielt sted...jeg liker fargene i bildet og stemningen som regn skaper..
isidoros
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu