JCS
Fra Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret. Hans-Erik Dyvik Husby og Charlotte Frogner.
Bildet inngår i albumet mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-04 00:25:05
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431683} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jarle H.
Synes du har utnyttet scenelyset på en fin måte her.
liker måten de to står fram mot den svarte bakgrunnen. Fanget i en dramatisk øyeblikk. Gulvet minner om Jesu kors.
Litt mye rot rundt på gulvet som kunne ha vert rydda litt i med klonevertøyet.
Vi blir kanskje stående litt vel mye unna og se på det som går for seg på scenen. Ville vurdert en tettere crop.

Mvh Jarle
Fred S.
Litt søkt, men det mest interessante med bildet er kanskje at Husby, slik han står, danner en slags femte arm på korset, som dermed nesten nærmer seg motsatsen, nemlig pentagrammet....
Ellers er vel det tekniske så som så, slik scenebilder fort kan bli. At det er rot på scenegulvet er vel en del av det hele, og ingen grunn til klone vekk.Hovedgrunnen til at jeg ikke har helt sans for bildet ditt er, irrasjonelt nok, at jeg ikke har helt tro på Hank von H. i denne rollen, men det har sikkert å gjøre med at jeg er vokst opp med versjoner der Jesus er liten og svak, både fysisk og ellers ( Som Ted Neeley i filmversjonen), og Judasfiguren den sterke , også moralsk. Slik Husby framstår her minner han meg egentlig mest om Herodes fra filmversjonen....

Men jeg har ikke sett denne forestillingen, og å bruke en del forutinntatte ideer om hvordan den, og hovedpersonen bør være, er kanskje ikke særlig relevant her.

vh fred
Marius N.
Takker for kommentarer Jarle og Fred
Var usikker på utsnittet selv, ønsket å få med krysset men kan nok croppe det litt mer. Søppelet må med, det er en del av hele greia:)
Det at du ikke liker Hans-Erik i rollen som Jesus for stå på din kappe og bør ikke ha noe å si i forhold til kritikk på bildet, anbefaler deg å se forestillingen før du kjør deg opp en mening. Det er en KNALL forestilling.
Du sier at det stekniske er så som så, kunne du utdype det Fred? Spør fordi jeg er rimelig fornøyd selv, bortsett fra komposisjonen som jeg er usikker på.

Fred S.
Hei igjen: som du ser kommer jeg til samme konklusjon i avslutningen min, at min oppfatning av hvordan Jesus bør framstilles er irrelevant. Tok det med likevel da, siden "JCS" og "Hair" ble så til de grader podet inn i "beinmargen" min i ungdommen, at jeg (desverre) er full av fordommer mht. alternative løsninger på framføringen. Når det gjelder Husby har jeg ingen ting i mot hverken personen eller musikeren, men jeg innbiller meg at han på en scene har såpass mye tilstedeværelse at han vil bryte med et forutinntatt bilde av en svak jesusfigur, og vil muligens dominere en story der faktisk Judas på mange måter er hovedpersonen.
Igjen, dette har ingenting med bildet ditt å gjøre, men hvis du likevel ikke skjønner hvorfor jeg ikke unngikk å ta det med her, så lar vi generasjonskløfta få skylden for det.

Det tekniske ? Ikke annet enn at bilder tatt på en teaterforestilling med spoter og lyskastere i hytt og pine som regel vil bære preg av det. For mye kontrast her, noe særlig Maria bærer preg av, med "utvasket" ansikt, og gjengrodde mørke partier i hår/klesdrakt. En del plagg/kroppspartier på Jesusen også som grenser til det utbrente, og jeg savner også littegrann mer skarphet.
Komposisjonen, som du sier du er usikker på, er det jeg har mest sans for i bildet ditt.

vh fred
Marius N.
Var nok litt kjapp med å svare, fikk ikke helt med meg den siste setningen:)
Takker for en mer utdypende kommentar ang. det tekniske, det jo derfor jeg legger det ut her. Personlig liker jeg den harde kontrasten og det var et bevist valg i etterbehandlingen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu