samlere
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Isidoros P.
Et siluett bilde som har mye bra elementer..positurene til gutene er klare og har flotte detaljer , himmelen er litt dramatisk ,kamera vinkelen skaper stemning og ikke minst de "plantene" som stikker ut brytter det helle på en fin måte.
Dette var et veldig bra siluet bilde
isidoros
Knut Georg F.
Takk for tilbakemelding Isidoros. Dette er store gutter, med pinlig små redskaper:-)
Mvh Knut
Birgitta S.
Som en illustration i en saga. Den sista pojkens frisyr är mycket tilltalande. En spännande bild.
Mvh
Birgitta
Knut Georg F.
Takk for kommentaren Birgitta
Mvh Knut
Avsluttet .
Hei Knut
Et herlig motiv du har her. Har sittet og studert det ganske lenge nå:). Og finner mange spennende fasonger og positurer på disse tre. Samlere? Sommerfugler må det jo være, men da bør det vel kanskje være lokk på spannene som de to siste bærer.
Den første personens positur sammenlignet jeg med en gang, "streken", denne tegneseriefiguren på TV you know:) Akkurat som du ser denne figuren, hvor den ofte står slik. De to bak er også veldig fine, i kontratene hva gjelder størrelse og ganglag. Ser nesten ut som at de går på en jernbane, men det kan også være en vei. Fint med gresstråene, og at du lar oss ane litt av det som er i bunnen.

Kontrastene er veldig svære, personene og himmel. Synes det er bra i siluett.
Men, føler at de gror veldig igjen, i forhold til himmelen. Jeg tenker muligheten for å samordne denne svære kontrasten ved å tenke på om det kunne vært ønskelig med en noe mørkere himmel. Generelt litt mørkere, slik at overgangene blir litt mykere om du skjønner. Mellom menneskene og himmel.
Eller, om du går motsatt vei, og letter opp litt i det sorte, slik at vi kan ane litt konturer i klesplagg osv. på personene.

Synes dette motivet var virkelig bra og interressant, men føler for å minske kontrastene som sagt, på et eller annet vis.

Han høyeste, hvorfor reagerer han ikke, ser han ikke de to små instektene som flyr rett foran ham. Og så har du en flekk på brikken, øvre venstrehjørnet, som du kunne klonet.
Alt det vet du. Bare nevner det, siden bilde står for meg som et meget fascinerende motiv. Enkle, få og spesielle motiver, i en herlig stram komposisjon.
Ja, dette hadde jeg sansen for Knut. Meget bra. Tenk litt på de harde overgangene! Personlig så tror jeg at det muligens kunne vært i s.hv. også, med en mørkere tone på himmel.
Særdeles spennende.
mvh arild
Håvard F.
Et bilde som får meg til å lure. Går de på jernbanesviller? Skummel lek. Fanger de biller, eller er det noe annet..
Synes bildet og ikke minst vinkel som skaper siluettvirkning gjør det hele svært godt.
Godt utført foto dette Knut
mvh
Håvard
Knut Georg F.
Hei Arild, kjekt at du tar deg tid til å filosofere over dette, og la linea husker jeg godt, og ser det nå:-) Du etterlyser mindre kontrast, men uten å ha testet det, tror jeg det vil gjøre bildet litt mer kjedelig. Jeg så denne situasjonen komme ca 20 sekunder før jeg fikk posisjon, er ikke medfødt rask, men fikk likevel pixlet fast situasjonen slik den fremstår. Er nok ikke insekter du ser, men fugler i bakgrunnen. Takker Håvard, det er nok lenge til nordnorgesbanen når Tromsø, desverre:-)
Mvh Knut
Sissel N.
Herlig silhuett:) Fin komp og artig utrykk:)Liker godt detaljrikdommen i silhuettene her:)
Knut Georg F.
Takk for fin tilbakemelding Sissel
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu