"dualer"
Bildet inngår i albumet "gudinner" - bilder skapt med utgangspunkt i keramiske skulpturer jeg har laget i leire
Utstyr
  • canon power shot S5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Gunnar John C.
Et bilde å grunne over, drømmende dybde innover i stofflige skygger, med de tre skikkelsene i den lyse forgrunnen, nærmest drapert i en vinduskarm på katters vis. Tre par øyne, alle forskjellige men med likhetspunkter, men menneskelig varme bare i midten. Spenstig med den lille turkise antydningen i hodekledet, som gjentar katteøyenfarven også hos gudinnen.

Komposisjonen synes jeg er original og interessant, med hovedmotivet så langt nede i kanten, fremhevet av mørket over. De belyste draperiene på sidene gir meg en assosiasjon til teater, men de tre er foran scenerommet, nærmere livet.

Jeg har mye sans for de litt krasse grafiske effektene du klemmer ut av disse myke materialene - stoff, kattepelser og leire. Det eneste jeg kunne pirke på fra min kant er da også at jeg synes ryggen på venstre katt bryter dette grafiske toneanslaget. Den ser litt mykere ut enn pels-tonen forøvrig. Det er for meg et lite brudd som jeg ikke får til å gå opp helt.

Enda en fin og gåtefull fortelling fra din gudinne-verden, og et bilde jeg tar med meg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
anne g.
tusen takk gunnar for din fantastiske tilbakemelding! ingen kan som du male frem gode billedkritiker.Selv om jeg nok ikke helt forstår hva du mener med venstre katt sin rygg, skal jeg grunne litt på den. mener du at buen får et brudd nede ved kanten? uansett, en tilbakemelding som gir inspirasjon jeg tar med meg. vennlig hilsen anne
Gunnar John C.
Det jeg mener er, at for venstre katt har selve pelshårenes kontur mot det sorte en mykgråtonet overgang, mens jeg synes den taggete, hardere konturen på høyre katterygg kler helheten bedre. Det kan godt være min elendige Macbook-skjerm sin skyld;-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Joachim A.
Sidekommentar: Bilder frembringer en følelse av forførende galskap. Minner om en følelse fra en merkelig drøm jeg har hatt.
Siri k.
Har sert dette bildet flere ganger nå, og jeg liker det veldig godt.
Syntes derimot at strukturen på kattene ble litt i meste laget. De konkurerer for mye om oppmerksomheten med øynene på masken.
Ellers kunne kanskje dette bildet også kledd å kuttes i toppen slik at det ble et panoramabilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu