Sunset Cars
Bildet inngår i albumet Fra Vopnafjörður - Bilder fra heimplassen min på Island. Liten bygd på NØ kysten med 1000 innb. hvor det meste dreier seg om fisk.
Utstyr
  • Canon A-1
  • 200 f.2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeFujichrome
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ole Martin E.

Dette var kjempetøft. Av alle solnedgangsbilder var dette et som skiller seg ut fra mengden. Mvh Olemartin. Ps: Jeg ble først.
monica p.

Kjempestilig, enig med Ole Martin.
Mvh Monica
Fred S.

Du overrasker meg stadig, Johann ! !0-klassingene mine bruker et uttrykk som egentlig ikke er så særlig pent, men meningen er svært flatterende: ''Dritstilig'' !
Minner meg om både noe Amerikansk og noe tegneserieaktig, av en eller annen grunn. Bilen(e) gjør hele forskjellen mellom en vakker klisje og noe mye mer spennende. (Og dessuten slo du Ole Martin, må vel stikke over til bildet hans nå)
vh fred
Jóhann Á.

Heisann og takk for velsinnede ord. I Namdals mesterskapet i å legge ut bilde i kveld har seieren gått til Abelværingen, slik kan det gå. Den samme vant forøvrig månedens bilde hos Namsos Fotoklubb i kveld. Vi får vel se det her snart, tenker jeg!
Fred S.

Javisst, Ole Martin var først.....
Jan Ove H.

Topp. Meget bra.
Jan Ove
Litt amerikansk grøsserstemning over dette bildet.
Tove G.

Vakkert med, som Jan Ove sier, litt amerikansk grøss.
Kurt S.

Enig ang. amerikansk grøss. Ellers synes jeg dette var et råstilig bilde. Klart, fin komp og flott farge på himmelen.
mvh Kurt.
Hans-Einar O.

Flott bilde og topp komposisjon!
Mvh Hans
Jóhann Á.

Takk igjen!
Snedig at dere ser en amerikansk grøsser i bildet, hadde ikke sett det selv.
Selv prøvde jeg å få silhouetten og komp. til å sitte og var rimelig fornøyd.
Rune Edvin H.

Tøft. Den bakerste bilde er helt nødvendig.
Forresten: Urovekkende pent vær :o)
Rune
JOHN S.

Fint bilde, men det er for mye uinteressant med, her er det bilene og litt av den røde himmelen som er motivet. Så hvorfor er alt det andre tatt med?
Reidun G.

God ide, og pent utført
Reidun
Tom A. T.

Fint bilde som skiller seg ut fra mengden av solnedganger.
mvh Tom T
Jóhann Á.

Hei og takk for fine tilbakemeldinger!
Det er nok flere grunner for at det er mye mere med en bare biler pluss litt rødt. Hovedårsaken er vel at bildet ikke er planlagt og det måtte tas fort, så noen form for skifte av objektiv ikke var mulig. Da har jeg et ''råbilde'' å jobbe med. Jeg har beskåret noe og prøvd å legge bilene på en fangende plass i bildet for å gi dem større oppmerksomhet. Selv tror jeg det blir bedre når bilene er av denne ''størrelsen'' en hvis utsnittet hadde vært veldig trangt. I tillegg ville bildet fått beskåret fargene og mistet den røde delen til høyre. Og her er jo solnedgangen like viktig som motivet den former. Det eneste jeg har lurt på i etterkant er om jeg skulle fjerne gresset på høyre siden, men...
Eskil O.

Meget lekkert, rett og slett.

Eskil.
Avsluttet .

Flotte bilder fra Island du presenterer til stadighet. Liker dette bildet. Man kan si at i dette bildet gir gresset det lille ekstra i bildet som gjør at det ikke ser kunstig ut. Ikke missforstå.....bildet er nærmest perfekt og det skal du ha kreditt for, men ikke fjern gresset Jòhann.

Har aldri vært på Island selv, men navnet mitt stammer derfra. Har veldig lyst til å dra dit med fotoaparatet etter å ha sett dine bilder.

Vh Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu