Bildet inngår i albumet Nasjonaloperaen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-23 16:24:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423726} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Olav R.
Hei Jan.

Det er et godt bilde du har fått til her. Synes selv det er vanskelig å ta gode siluettbilder. Det er mye som skjer her og det gir meg muligheten til å skape en historie, samtidig som bildet er avslappende å se på. Jeg ville beskåret det litt på venstre side, ca til de to steinene lengst til venstre. Liker ellers at du har så klare siluetter og samtidig detaljer i forgrunnen. Godt fargevalg.

Mvh Olav
Inger-Lise S.
Som nevnt, her er det mye som skjer. De klare siluettene er opptatt med svært ulike ting. Godt motiv med fine siluetter. Kledelig fargevalg,så absolutt. Jeg liker denne presentasjonen godt.

Inger-Lise
Håvard F.
Siluettbildet ditt fremtrer som et varmt og godt bilde. Mange mennesker 3x2 + en større sammensveiset gruppe, god skarphet. Historier dukker opp. Kuttforslaget til Olav tror jeg kan heve bildet enda et hakk.
Liker bildet Jan Erik.
mvh
Håvard
Jon V. S.
Hei Jan Erik. Et godt opptak dette. Liker tonevalg og komp som setter tankene igang. Støtter opp om en mindre beskjæring fra venstre.
Bra utført..

Mvh.
Jon V.
Avsluttet .
hei Jan
Ett fantastisk vakkert siluett bilde. så levende!!
Jeg fokuserer middelbart på jenta/damen med paraplyen. Hun ser ut til å ha dårlig tid.
Nydelige farger og prikken over ièn er måken øverst til høyre som er på vei ut av bildet.

Meget bra!
Isidoros P.
Hei
En absolutt velykket siluett bilde.Flotte farger og mest av alt veldig interesante positurer.
isidoros
Knut Georg F.
Dette bildet står seg godt, uten å trekke operaen "inn i bildet" - (begynner å bli mange nok bilder av operaen etterhvert). Liker best v2 og forholdet mellom de sedate og stressede elementene. Flott bilde.
Mvh Knut
Jan Erik F.
Takk skal dere ha for tilbakemeldinger, enig i kuttet på venstre side :) Bildet er en del av serien Nasjonaloperaen da det er min arb.plass fra tid til annen, men enig i at bildet klarer seg fint uten noen "opera tittel".

JE
Eli R.
Jeg har stått her flere ganger med kameraet på vent :-) Jeg syns det er vanskelig å finne et utsnitt av mennesker som har en slags historie sammen, noe som binder dem sammen og får det til ikke å virke tilfeldig hvem du har tatt med - men det er bare et synspunkt.
-eli
Jan Erik F.
Takk for kommentar:)

JE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu