Nord i havet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
anders s.
god kveld Kjell Sigurd
synes at dette ble et flott bilde
litt annerledes og litt "drømmende" bilde dette her
liker fargene og at det hvite er for lyst,det skaper mye av den spesielle stemninga du får frem i bildet
enkelt og greit komponert
finner ikke noe spesielt å pirke på
mvh anders
Asbjørn M.
Liker godt den "stramme" linjeføringen i is-havet,
kontra den duse himmelen.
Litt usikker på nedre del av bildet.Ville beskjert litt der.Likte godt dette.
Kristin S.
Enkelt, annerledes og stemningsfullt. Fine sjatteringer og linjer i havet. De kalde blåtonene forsterker stemningen og gjør det behagelig å se på.
Jeg ville ikke beskjært noe hær, det er fordi jeg synes at bilde får en fin dybdevirkning av de brede linjene nederst og at de blir smalere innover i bildet.Pent:)

Mvh Kristin
Svend Wiig L.
Hei Kjell Sigurd!

Vanskelig å kritisere dette bilde til "noe" bedre!
Horisontens plassering i øvre del av bildet er jo riktig da havets forskjellige valør er essensen.
Himmelen er dog med på spillet men tar ikke over.

Likte bildets enkelhet der tonene i blått/hvitt spiller virkelig 1. fiolin som jeg liker å si....noen ganger.

Så absolutt pent og dekorativt på veggen/ i en stue, fri for rot...!:)

Mvh Svend
Geir A. G.
Det er et flott bilde, enkelt rent og stilfullt. Jeg har stor sans for slike "kjølige" bilder. Er det panorering av kameraet som lager den fine stripeeffekten?

Mitt eneste lille ankepunkt er at formatet her er akkurat litt for stort til at jeg klarer å se hele bildet på skjermen min (også når jeg klikker på bildet)!
tommy l.
Hei! Fin-fint dette her! Har vært innom noen ganger, igår og idag.. Synes havet er delikat og innbydene på samme tid. Blikket blir automatisk trukket inn og ned.Det er noe som fenger meg, veit ikke helt hva.


Mvh TL
Inger-Lise S.
Behagelig minimalistisk og fredelig, med fine blåtoner.Jeg liker linjene i bildet og inndelingen i bildeflaten. Det større blå feltet oppe, himmelen, syns jeg har fått akkurat passe rom.
Iblandt får jeg behov for slike enkle bilder og jeg mener motiv som dette vil gjøre seg best i stort format på en egnet vegg, uten forstyrrende elementer nær.

Inger-Lise
Ann F.
Den mest spennende delen av bildet er nederst, men himmelen over roer ned den aktive linjeføringen så bildet som helhet ikke blir rotete og masete.
KANSKJE du kunne dratt til litt mer curves på himmelen? KANSKJE du kunne dratt litt ned på kontrast/fargemetning i den nederste delen så de to delene ble mer like? Jeg bare leker meg med tanker, det ville blitt andre versjoner, men i begge disse to mulige redigeringsalternativene ville de to delene av bildet bli mer like og derfor hengt sammen på en annen måte, uten å være like siden linjeføringene er så ulike.

Uansett et bilde som gir blikket ro, blåfargen er behagelig.

mvh Ann
Arne S. G.
Liker dette. Behagelig minimalisme.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Jeg har dette motivet i en god del varianter, men falt ned på denne versjonen. Spennende å prøve noe nytt fra et såpass gjennomfotografert sted som Svalbard. Ann; ser hva du mener. Jeg mener nok selv at den lille forskjellen i tonene er viktig for dybdefølelsen, men skal prøve ut dine forslag. Geir; panorering er oppskriften ja.

Mvh
Kjell S
Roy-Åge J.
Jeg synes det er at veldig delikat bilde, fine farger, god repetisjon og variasjon i elementer. Ekstra pluss for fargesammensetning. Er det bevegelse i bildet som lager stripene eller hvordan har du tatt dette bildet?

mvh
Roy Ugseth, Vadsø
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu