- HVOOOOR ER TOALETTET? -
Bildet inngår i albumet DEN NORSKE OPERA -
Utstyr
  • Nikon D 700
  • Tokina AT-X PRO 28-70 mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423112} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars-Anders M.
Her er du bra Roy Arne. Jeg liker bildet der en man er på vei ut fra operan.
Få farger, bra mønster og få elementer. Klart ett av dine bedre bilder. Stå på.
mvh
LAM
Avsluttet .
Alt hva denne bygningen inneholder. Du verden for en gild vegg, som kan gjøre meg svimmel ganske så fort med sitt mønster og nyanser i grønt.
Elegant bilde. Liker det jeg ser.

Vet ikke så mye mer å si om det. En kvinne og veggen.
Det tekniske er som alltid på topp fra din side. Å ta frem et gammelt objektiv for så å få det på ditt nyeste kamera, må jo være kjekt. Kjenner jo ikke objektivet jeg, men ser ut til at det tegner kjempegodt. Litt lyssvakt er det vel, men med deg bak, så går det bra.
Likte dette bilde, men kan ikke se for lenge om gangen på det:)

God ny uke
mvh arild
Roger H.
Ser du er mye i operaen. Dette bildet likte jeg fordi det er en enkel fin komposisjon. Ser ut som damen har liten tid. Fint at hun er på vei ut av bildet. Bra dette.
Håvard F.
Dette likte jeg. Kjenner følelsen.. man må fort - og finner ikke doen. Den urolige veggen forsterker følelsen. Bra med tittel her.
mvh
Håvard
tove j.
Sett på bildet mange ganger og jeg liker det jeg ser. Mennesket ser jo litt desperat ut. Kan ikke helt se om det er vanlige briller(er sikkert det..) eller solbriller. Er det solbriller kan det jo være at hun ikke ser skiltene som vitterligen er der..Litt morsomt dette. Vennligst Tove J.
Tove H.
Urolig vegg - urolig mann...og hvor er toalettet? Liker mannens bevegelse - på vei ut av bildet. Bra bilde og tittel!
Hilsen Tove
Eli R.
godt fanget øyeblikk! Jeg stemmer på at det er en dame, spesielt pga håndvesken :-)
Jeg syns det hvite virker litt gråere enn det må, kanskje det er nok å dra inn litt på Levels.
- Eli
Marit O.
Tøft bilde Roy Arne,der mønstre på veggen sammen med persjonen gir en bra bevegelse,stilig bilde!En justering på hvitbalansen blir du kvitt blåstikken som jeg opplever :)

Mvh Marit
Stine J.
Dette er bra. Av en eller annen grunn assosierer jeg til barne-tv programmet Pompel og Pilt fra barndommen. :) Dama og mønsteret minnet litt om figurene i dukketeateret, figurene som virret rundt... Egentlig både litt nifst og litt komisk. :) Det at hun går ut av bildet, gir en fin effekt. Bildet er bra det!

mvh Stine
Erik J.
Det urolige i bakgrunn og hovedmotiv går bra sammen her, og gir assosiasjoner som går langt ut over toalettperspektivet. Fint utsnitt, og bevegelsen ut av bildet er kjempefin. Jeg blir ikke helt fortrolig med "skylappene" som det grønne kvadratet bak skaper, de tar litt mye oppmerksomhet (men hadde du ventet hadde det blitt skjegg, og ville neppe vært bedre). Jeg ville også gjerne justert på det grå i det hvite (men ikke håret!)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu