Gi gjerne bildet litt tid, og si gjerne hva dere føler..kanskje ikke noe?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roger H.
Bilder som gjenspeiler noe av motivet i glassfasader eller vinduer gir meg noe, det har jeg sagt før på sidene her. Det gjør bildet med en litt rar og fin komposisjon, ikke bare rett på.
Her har jeg på en måte følelsen av å være inne i en trikkestall etter arbeidstid siden det ikke er noen personer i bildet.
Likte tonene, komposisjonen og ledningen som går fra toppen og ned i hjørnet.
Liker det jeg ser og har ingen forslag til endringer.
Roger H.
Eller er det på en stasjon, er litt usikker der.
Marius N.
Speilbildet skaper en ekstra dimensjon, ser at det er en glassrute mellom deg og trikken, så ser det ut som du sitter inne i trikken... eller? klarer ikke helt å knekke den:)
Et spennende bilde som du har komponert på en fin måte, korningen er akkurat passe og gir det en følelse av gamle dager, gammel årgang på trikken også.
Fint bidrag til serien din
mvh Marius
Ivan H.
Hei og takk for tilbakemeldinger, Roger og Marius.

Kanskje et litt vanskelig bilde å forstå, og få noe ut av.
Husene i det fjerne, trikken, og speilbilde av enda en trikk bak. Bildet betår av mange linjer og dimensjoner (hvis jeg kan kalle det det), og kan virke noe rotete. Mener selv at jeg har klart å holde styr på det. Ledningen i toppen gjør mye der.

Det som er avbildet er en gammel trikk. Jeg tar bildet gjennom trikkeruten. I ruten har jeg også tatt med reflekser fra en gammel trikk som står bak. Jeg stod en stund for å finne riktig vinkel, for å få linjene til å passe sammen (både fra refleksene og det faktiske). Føler jeg har klart det rimelig greit.

Uansett fint å få tilbakemelding om dette kan fungere eller ikke.

Mer kritikk er velkommen, men det er vel ikke det mest engasjerende bildet. Hvis det ikke er det, kan dere gjerne prøve å beskrive hvorfor.

Mvh
Ivan
Hans Jacob H.
Linjene i bildet og blandingen av refleksjoner/ virkelighet ser bra ut. Liker de tunge dystre gråtonene. Stemningen er absolutt tilstede her.
Som enkeltbilde mangler det kanskje den siste lille spissen, kanskje et lite menneske, et hode, et ansikt, eller noe. Men til serien står det godt.
Liker forresten serien godt, og ser fram til neste bidrag. :)
Torbjørn V.
Spennende bilde med rom for mye tanker. Faller ned på at jeg liker dette. Hadde ikke hatt noe imot å hatt det på veggen i svæært format.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu