Engenbreen i regnvær
Det var særdeles vått i dag! Store nedbørsmengder.. Ikke ofte jeg fotograferer under sånne forhold, men fant at jeg måtte prøve. Man kan vel ikke bare vise solsiden av vår vakre natur?
OK
Utstyr
  • Canon PowerShot S3IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venke K.

Et flott landskapsbilde i regnværet. Bra komposisjon og fine farger.

Mvh Venke
Per Ove H.

Mektig natur innhyllet i gråvær og med breen som naturlig blikkfang.

Mvh
POH
Anne U.

Flott landskapsbilde med god stemning av mektig natur på en gråværs dag. Velkomponert, og så syns jeg det er så koselig med sauene på marka, fine farger også her. :)

Mvh Anne
Hanne Kristin A.

Vakkert landskapsbilde , veldig fin komposisjon .
Flott natur som også er vakker i gråvær .
Mvh. Hanne
jarl kjetil j.

Hei!

Flott formidling av en gråværsdag. Storslått natur som absolutt ikke forringes av det dystre været, tvert om skaper det en egen stemning.

mvh
jkj
Håvard F.

Flott landskapsbilde med god høstlig stemning. Godt med tåka/regnet sigende over fjellet her. Kjenner nærmest gufset. Godt bilde
mvh
Håvard
Fred S.

ikke dumt å se denne breen i gråvær heller; greit bilde. Gården ser nesten ut som den er "landfast" med breen, men kan ikke huske at vi så noen gård da vi besøkte stedet for noen år siden. Kraftig tele ?

vh fred
Jan Inge K.

Takk for fine tilbakemeldinger. Nei, Fred, her er det ikke brukt tele i det hele tatt. Gården ligger oppi lia rett ovenfor der båten legger til. Den vises ikke fra kaia..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu