Vått, blått
Bildet inngår i albumet Frå Godøya -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øystein U.
Synes du har fanget lyset på bølgetoppen på en fin måte.Litt lys himmel som kanskje hadde tålt noen mm kutt pga det.

Øystein
Håvard F.
Liker lyset og stemningen i bølgetoppen her Per. Litt overeksponert?
Himmel tåler et lite kutt som Øystein er inne på.
Ellers et bra bilde.
mvh
Håvard
Andreas B.
Er helt enig med de to andre i at du får en veldig fin farge på vannet. Det jer er mer usikker på i dette bildet er den totale komposisjonen. Synes det skjer for mye i høyre del av bildet. Jeg savner enten en linje å følge bakover eller en likevek der den bakerste holmen hadde kommet lenger til venstre for eksempel. Ellers et flott bilde, absulutt severdig!!
Avsluttet .
Tja, hva skal man mene. Tradisjonelt.
Vet ikke riktig jeg. Plages litt av det skarpe lyset. Himmel bør kuttes noe. Ut med kysten, kan man ikke forvente at man får likevekt, når man fotograferer som her. Man kan liksom ikke bare legge til litt land på venstresiden, så det har jeg ikke problemer med.
Det er jo bølgen og lyset på den som er hovedmotivet. Men denne bølgen klarer ikke å stå alene som hovedmotiv, og jeg finner ingen andre interressepunkter i bildet.
Veldig usikker her PH. Men, som du vet, jeg drister meg til allikevel, og si min mening.
mvh arild
Andreas B.
Er enig i man ikke kan legge til land eller at man alltid kan få alt som man vil, men det er mulig å se etter andre vinkler for å få med mer av det som jeg kommenterer. Det er det jeg lurer på, hadde det vært mulig å finne en bedre/annen vinkel?
Per Harald G.
Takk for tilbakemeldingar.
Andreas: Tja, ulike vinklar kan ein jo alltids finne. Ein båt i horisonten til venstre hadde kanskje også ballansert bildet, men då ville kanskje fokuset på bølgjerørslene i forgrunnen til høgre blitt forstyrra.

Arild, viss du lener deg tilbake og stirer på bølgjene i forgrunnen i 30 sekund, vil du sjå at dei begynner å bevege på seg:-) Då klarer dei seg godt åleine som hovudmotiv. (Men det er kanskje berre i mitt hovud dei beveger seg?... :-)
Isidoros P.
Hei
Jeg synes dette ble veldig bra.Bortsett fra farget som er nevnt jeg liker lyset og måten dette går fra mørkt i forgrunnen til lysere imidten og lyst i bakgrunnen ..det skaper dramatikk og stemning som jeg liker..Fint med forskelig menninger din er den viktigste..
isidoros
Ivan H.
Hei,

Du har fått god kritikk her, men vil bare nevne at jeg synes at jeg ikke helt liker at "alle" elementene/motivene er på høyre side. Tenker da på Erkna (øy og fyr), fjæra og bølgen. Hadde du hatt fått bølgen litt lenger til venstre, tror jeg det hadde fungert bedre. Evt finne et annet utgangspunkt/vinkel som de andre påpeker.

Ok bilde fra Alnes, spennende lys.
Ikke helt i mål her.

Mvh
Ivan
Per Harald G.
Takk for synspunkt og kommentarar.
Ivan: Enig i at det vert litt høgretungt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu