Bildet inngår i albumet Brufoss -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Herlig utrykk i dette bildet som i de andre.
Liker det lyse preget.
Tone
Isidoros P.

I en dempet ekstase i sin ensome verden ..
Mannen blir en legend gjennom dine bilder..evighet og øyeblikk..
isidoros
Tom T.

Takk!

Problemet med slike bilder, er alle veldig like. Må da kunne gjør min greie her:)

TomT
Thore L.

Bra! De lyse fargetonene fungerer godt med det nytende uttrykket. (Eller er han kanskje utslitt etter en lang kamp mot laksen??) Jeg synes du har klart å gjøre dette annerledes, og det er bra. Lurer på om ørlite mer kontrast alikevel kunne fungerer.....men kanskje ikke... Jeg synes bildet er flott!
Thore
Ingunn T.

Ja, for guds skyld, du må gjøre din greie. Det blir jo ofte så utrolig bra. Her er jeg ikke helt fortrolig med det jeg ser. Armen hans plager meg kanskje mest, den er litt plastikkaktig. Snodig positur med fiskestang, men greit nok. Snella er fin. Får lyst til å se litt mer i høyre kant. Det er min mening, men du er mer av en ekspert enn meg. Så ta mitt synspunkt for det det er :-)

Mvh Ingunn Teigen
Ingunn T.

Okey, nå har jeg sett hele denne serien, og da ble dette bildet straks bedre.... Du er genial med disse seriene dine. Serien er spennende. Liker den godt. Løsrevet fra sammenhengen står ikke dette bildet like godt synes jeg. (Har bildene dine av Emma Johansson friskt i minne. Hver for seg var hvert eneste bilde utrolig bra, og satt sammen i en bildeserie kom wow-opplevelsene på løpende bånd.)
Dyktig er du uansett :-)

Mvh Ingunn Teigen
Håvard F.

Hei Tom.
Det er no drømmende over dette bildet av "mannen med de 1000 laks"

Han blir aldri mett, han vil alltid fiske. Et bilde som viser "kvalitetstid" på en utmerket måte. Liker toninga i denne serien. Flott levert igjen Tom :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu