Kosestund på bryggekanten....
To gode venner foreviget av fotografen... Herlig når samholdet og kontakten blir så god som her...
Syntes de var så søte der de lå å kosa at det bare MÅTTE foreviges. Sender en hilsen til alle hundevenner med dette kosebildet!!! Vi hundemennesker VET hva det betyr!
Utstyr
  • canon 450
  • 70-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418205} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ann Kristin S.

Trivelig kosestund. Vi hundemennesker kjenner oss igjen i dette ja, - slik burde i hvertfall alle hundeeiere og hunder ha det!
Du har valgt en varm fin tone i bilde som ellers er dust og fint.Mulig at hendene hans ble litt lyse, og jeg ville ikke hatt navn på bildet. Navnet ditt tar for mye oppmerksomhet vekk fra bildet.
Mvh Ann Kristin
Ulf F.

Fin stemning i bildet. Litt for duse farger etter min smak, men med en avgjort varm tone. Bildet kunne ha vært beskåret noe
Øyvind B.

Utrolig fin stemning dette ja. Liker den nære kontakten det er mellom hund og eier, det ser virkelig ut som de koser seg skikkelig. Liker de varme fargene, som framhever den fine stemningen. Litt enig med Ulf i beskjæring, litt på hver side.
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu