Tango - II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Christian G.
hei igjen Trygve. Jeg liker dette bildet enda bedre enn Tango, synes komposisjonen er bedre her. jeg synes at trappen gjør bildet mer interessant også. Personlig synes jeg det er litt for mye kontrast i dette bildet.
Torild H.
Stemning og utsnitt - så bra her!

Som HCG og nemner, så liker eg og trappa som eit stødig element i komposisjonen mot den luftige kjensla som vert av bevegelse elles i biletet.

Liker biletet akkurat slik det er på alle måtar.

Torild
Linda M.
Heisann!

Dette bildet har eg vert fleire ganger innom no,
og eg synes det er like spennande og interessant kvar gong.
Likte veldig godt utsnittet og bevegelsesuskarpheten, som gjorde bildet behagelig og interessant for meg å sjå på. Dei to para skapa ei fin diagonal linje, og som dei to ovenfor har nevnt gir trappa bildet noko ekstra.

Blei litt lite kritikk dette her, men du har iallefall fått mi meining.

Linda
Ivan H.
Hei,

Tango ja, det er ikke vanskelig å se. Mye pga det nærmeste paret. Har vært på kurs selv og ser da lett hva dette er.

Synes du har fått frem bevegelsene på en fin måte; skoene er "i fokus" og et sted blikket kan feste seg ved, samtidig som du har bevegelse i klær og kroppsdeler.
Sammen med det og en god oppbygging, synes jeg dette er bra.
At du har skrået gulvet er bra. Dette gjør bildet mer dynamisk.

Når det gjelder toningen i s/h, har du en del å gå på i de lyseste partiene. Men synes det er bra slik det er. Hadde du for eks økt kontrast i deler av bildet, hadde det blitt for skrikende.
Nå fremstår bildet litt lavmælt, men med fart og dynamikk. Dette synes jeg passer tangoen.

Likte dette, så får jeg håpe begrunnelsen er god nok.

Mvh
Ivan
Avsluttet .
Enda tettere og mer intenst enn det forrige bildet. Stort sett enig med de foregående kommentarene her, men jeg synes kontrasten er som den skal. Trappa blir et holdepunkt eller referanse i det hele som kanskje styrker innholdet, men jeg er ikke sikker på at den bidrar så mye til selve "fortellingen". Ad. skråstillingen som du har valgt her, så synes jeg at det forrige bildet ditt var bedre. Slik sett, så mener jeg at disse to tangobildene dine kommer ganske likt ut.
Roger H.
Det jeg liker best her er uskarpheten som forsterker bevegelsen. Gulvet som heller mot trappen er en fin ting her. Synes det er bra som det er. Liker kontrasten. Har ingen forslag til endringer.
Avsluttet .
Nja, skrått gulv eller ikke. Passer i en litt overført betydning sammen med beskrivelsen av tango da: "dansen som oppsto sammen med denne musikken reflekterer dagliglivet til menn som danset tango med menn, mens de ventet på gledespikene"
Trygve A.
Takk, takk til alle - for at dere tar dere tid, og for positive og konstruktive kommentarer.

Trappen er jo der, og vanskelig å unngå. Fint å høre at flere synes den bidrar positivt.

Hvis jeg skal si hva jeg selv synes, så er jeg rimelig fornøyd med hva jeg har fått ut av bildet, men skulle gjerne sett at fotarbeidet til paret i bakgrunnen fremsto som noe mer strukturert :-)

MVH ...Trygve
Marit O.
Her blir jeg rivd med in i dansen,gode bevegelse og fine kontraster Trygve!

Mvh Marit
Liv F. D.
Et herlig bilde der man blir revet med i dansen. Liker den kornete looken, i sv/hv. Den sene lukkertiden har gitt deg et vanvittig bra bilde. Her der vi bevegelsene hvor de flytter bena i takt med musikken.
Finner ikke noe å kritisere her, superlativer i dag.

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu