grålige nord mot natt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Fred S.
Hei der oppe i det "grålige nord" ( du skaper mye poesi ut av titlene dine, og jeg ser det hadde gått mot natt, og vel så det, når du la ut bildet...)

Noen ganger minner bilder meg om vevde veggtepper, og bildet ditt gjør nettopp det. Nå er jeg ikke nødvendigvis glad i veggtepper, så det betyr ikke at jeg ubetinget liker bildet. Det jeg liker best er den nederste delen, ikke minst lysstripa i vannet mot fjellet.
Men altså, "veven" din: Bildet består jo av lag på lag, delvis av stramt rektangulere felter, (havet og himmelen),delvis av mer ulne/utflytende felter (skyene). Spennende oppbygning, med andre ord, men rent visuelt tar det likevel ikke helt tak i meg, uten at jeg klarer å forklare hvorfor.

Ellers skal det bli spennende å se hva du etterhvert får ut av Finnmark rent fotografisk.

vh fred
Kristin S.
Enkelt og pent. Det jeg liker best her er skyene, får en følelse av de beveger seg når jeg betrakter bilde. Landskapsbilder tatt med tele (tipper det er det du har brukt:)) har lett for å bli flatt og uten dybde, men her bidrar skyene også fint til det.
Liker også de deilige tonene, den skaper den fine kveldstemninga.Fin lagdeling.

Mvh Kristin
Roger K.
Hei Ingebjørg
Teknisk e det vel ikke mye å si. Komposisjon kan det vel tolkes og menes i alle retninger etter hvem som betrakter. Det trenger nødvendigvis ikke å være løsning i seg selv da jeg mener og tror fotograf står for det han/hun gjør. For meg så stemmer det meste helt til den øverste skyen. Den blir tung synes jeg. Alt blir liksom trykt sammen av den. Kanskje et valg å kutte like under den hadde hjulpet på for meg. Dette e det du som har kontroll på og skal ikke etterkommes om det ikke passer seg for deg.
Mvh Roger
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Fred - Tja, det falt meg inn å legge ut akkkurat dette bildet ved det tidspunktet, og med den tittelen. Så det;) Ser du synes bildet er noe ullent og vevd, men selv er det akkurat det jeg liker ved det. Jeg har aldri opplevd en så variert og dramatisk himmel med slike mårkegrå lag foran før, og ble temmelig fascinert over skuet. Finnmark fotografisk er noe jeg gleder meg veldig til selv også.

Kristin -Skyene bevegde seg, så du tar ikke så feil der. Jeg har også brukt tele, og er i grunn veldig glad i det til landskap. -Det er jo en ekstra utfordring (/kan være).

Roger - Jeg er nok ganske bestemt til hvordan jeg vil ha mine bilder, men det er likevel nyttig for meg å høre andres meninger av og til. Men du har nok rett: jeg liker den øverste skyen som gir den ekstra tunge himmelen, og vil nok ikke forandre på det. Men kanskje jeg har en annen versjon jeg kan gi et løft:)


Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu