Bildet inngår i albumet mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
eric w.
Sterkt portrett av en eldre dame. Synd det er litt ufokusert, for dette bildet kunne være nominert.
Avsluttet .
Har kikket på dette flere ganger nå. Og er fremdeles litt usikker. Ser jo at det er en person med et munnspill i munnen, sannsynligvis en tigger eller noe sånnt, da det er noe ved posituren på munnspillet og hånda og det generelle uttrykket som antyder at en her ikke står overfor en trafisjonell gatemusikant. Men det er mulig jeg tar feil. Positivt er det tette utsnittet som ikke gir noe åpenbart svar på hva som foregår. Men, ja jeg er usikker. Tror kanskje min usikkerhet skyldes at bildet egentlig blir litt sånn både og, hverken eller. Både et forsøk på å portrettere (skildre) et menneske - og å illustrere en situasjon/stemning. Personlig ville jeg nok ha valgt enten eller - dvs enten å tatt bildet uten at munnspillet var sånn halvslapt inntil munnen og foran fjeset, eller å ha tatt bildet når vedkommede var igang med å bruke munnspillet, dvs faktisk spille. Dersom vedkommede gjorde det da. For en har jo tiggere her i Norge også som sitter og tigger, samtidig som de sitter og leker seg med et munnspill e.l uten at de egentlig spiller noe særlig.
Knut Georg F.
Et lurt glimt i øye, et rufsete ansikt og helt sikkert rufset musikk. Synes hetta gir en fin deling av bildeflaten, med hånden som motvekt, og den harde kontrasten kler motivet godt. Liker dette.
Mvh Knut
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger.
Dette er helt klart en gatemusikant, en meget hyggelig gammel mann som spiller på munnspillet sitt for en liten slant:) Han har nok sett sine beste dager musikalsk men underholdende nok.
Fred S.
Rufsete ja, men ikke nødvendigvis tigger/uteligger; leste nettopp at Bob Dylan ble innbrakt til politiet fordi en patruljerende konstabel fant utseendet hans litt suspekt i forhold til det "pene" nabolaget han vandret i. så en skal ikke skue hunden på hårene.....
Men, nå har du i alle fall gitt fasiten; gatemusikant.. . Måten han holder munnspillet på tyder jo på at han er vant med å behandle det, ellers er vel dette et instrument en skal være svært virtuous på for å nå publikum.

Passelig intenst portrett, og jeg får inntrykk av og til av at skarphet ikke spiller så stor rolle bestandig, men jeg ville nok gjerne ha sett det blikket skarpere.

vh fred
Marius N.
Takk til deg og Fred. Litt av en flause for politimannen :)
Hadde ikke planlagt uskarpheten (planlegger skjeldent på denne typen bilder) men når det ble sånn plager ikke det meg så mye, det underbygger litt det røffe og rufsete selv om jeg skulle ønske øynene ble litt skarpere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu