Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørnar P.
Som en stemning fra en våt kveld i byen synes jeg dette fungerer godt. Den store refleksen oppe til høyre synes jeg forstyrrer en del, men den er nok ikke helt lett å bli kvitt på en naturtro måte.
Ellers godt driv i bildet og kreativ og god bruk av standpunkt.
Fin komposisjon med flott dybde og kraftige, men ikke overdrevne kontraster.
Gunnar John C.
Jeg synes dette er et nydelig formidlet øyeblikk av sommerregn. Solen som bryter gjennom understrekes av den store refleksen som etter min mening ikke nødvendigvis er noe problem for bildet.

Hennes fot i bakken blir et naturlig hvilepunkt, som deler oppmerksomheten med de røde og gule trafikklysene i bakgrunnen. Spenstig diagonal fra hastende føtter til ventende biler. Bevegelsesuskarpheten understreker både hasten i motivet og regnet som fortsatt faller. Komposisjonen synes jeg er fin, men kanskje litt synd at den store refleksen akkurat tangerer billedkanten?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Marcus B.
Jag gillar den här! Ett ovanligt perspektiv och motiv för att vara en gatubild. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om reflexen men den är nog lite för stor, eftersom den känns som ett blickfång. Gatljusen gör mycket för stämningen i bilden.

Mvh
/Marcus
Gunnar John C.
Jeg glemte å nevne - noe av det jeg liker best ved bildet er den smale paletten og samklangen mellom det nesten monokrome bylandskapet og de sterke røde/gule lysene.

Mvh.,
Gunnar
Anna v.
Takk for hyggelige kommentarer!
Refleksen er jeg nok litt ambivalent til, men har landet på at den er grei, kanskje til og med et plus(?), litt stor, hadde heller hatt tre mindre, men slikt kan man jo ikke så lett bestemme seg før. Den bidrar synes jeg, til følelesen av regn mot ansiktet og sol i øynene.
Jeg er helt enig i at jeg har beskåret bildet litt slurvete. Så det ikke før G. påpekte det. Nå henger refleksen i øvre bildekant i stedet for å "sveve fritt", Et par millimeter luft i overkant hadde hjulpet.
Har ikke justert hverken farger eller kontrast i ps. Jeg tok mange bilder og det er fascinerende å se hvor monokromt det blir. Det eneste jeg har gjort er å dempe et rød og et grønt plakat som man ante i et vindu bak t. venstre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu