På leting etter hjerteskjell
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414715} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut R.

Her får ikke jeg helt kompen til å stemme, men det er vel kanskje meg ...

Kanskje bildet hadde stemt bedre uten jenta, eller med henne lengre til venstre? ... og litt lengre frem i bildet og litt mere strand i forgrunnen?

Veldig mye spennende i bildet med tåka rundt fjellet, den flotte stein i vannet, stranden, fargeklatten med den røde jenta, men jentas plassering i bildet er jeg usikker på.


mvh Knut
Isidoros P.

Hmm...lyse myke farger er velkommen hos min fotoverden..det samme jenta som letter etter hjerteskjell..og tåket ..hva kan jeg forbinner tåket med ..nostalgi tror jeg..steinet med sjebne og vannet som står stille med evigheten eller øyebliket om man vil.. liker alt..
isidoros
Håvard F.

Komposisjon er helt ok etter mitt syn.
Liker dine minimalistiske bilder Kjetil. Nydelig lys og spesiell stemning over bildet. Du har fine "kulisser" hos deg. Lekkert.
mvh
Håvard
kjetil j.

Hei Kjetil
Synes dette er bra...:) spess lys.. men selvfølgelig bør dette prøves i BW..Trur det kan bli fint.
Mvh
Kjetil
Heidi W.

Fint og stemningsfyllt bilde i fine sarte farger som forsterker denne stemningen. Liker godt det minimalistiske preget og lyset her.
Vet ikke helt ang. komp/utsnitt, og føler vel litt som K.Riise her, men ikke det med å fjerne jenta - hun hører hjemme her, synes jeg.
Uansett, så likte jeg dette godt :)
Christine K.

Flott stemning i bilde, fint med tåken som skyler nedre delen av fjellene.
Bra komp og nydelige duse farger.
Hislen Christine
Tove H.

For et drømmelandskap! Og drømmer handler det jo også om her. Med skoddelandet bak seg ser hun etter tegn i sanden,...etter et hjerteskjell, et tegn på at den store kjærligheten er underveis. Liker komp og farger....egentlig alt! Du er dyktig!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu