Fly me to the moon
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole A. V.
Du må være ganske kjapp i avtrekkeren for å ha fanget denne krabaten i lufta. Et bilde jeg har sansen for, ikke helt det vanlige, regnet med det var en ørn da jeg så thumbnailen... Illustrende for den store verden å reise ut i.
Eneste jeg har å utsette er det unødvendig breie formatet; kunne gjerne vært kvadratisk eller ihvertfall smalere for min del.
Anna v.
Takk for kommentar!
Selv liker jeg det breie formatet her, liten flue ut i stor verden...
Det var ikke så vanskelig å fange den som det kanskje ser ut som, tatt gjennom et vindu, fluen surrer mot glasset og vil ut, alltså et ganske stabilt avstand fra kamera.
Marius N.
Hei, et spennende bilde du presenterer, liker grovheten og det uskarpe landskapet bak. Når det er sagt syns jeg du ødlegger litt av magien ved å fortelle hvordan du har fanget flua.
Er enig med Ole ang. et kvadratisk format, tror også det ville fungert med en ren s/h versjon.
mvh Marius
Gunnar John C.
En original vri på våre vingede venner - i likhet med Ole trodde også jeg at dette var et ørnebilde - det var tittelen som gjorde meg nysgjerrig, forøvrig en tittel som får frem den litt sprø humoren her, synes jeg. Som Marius skulle jeg gjerne vært uvitende om glassruten :-) men når så er sagt sitter dette flott, i mine øyne. Vingene er akkurat så bevegelsesuskarpe at jeg nesten hører summingen. Midtstillingen av hovedpersonen, over den lyse åpningen i skyene... et bilde å ta med seg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anna v.
Takk også til Marius og Gunnar for synspunkter!
(Jeg kom tilbake fra ferie først i går)

Ja, jeg ødelegger litt av magien, men "oss fotografer emellan"... bildet står jo for seg selv allikevel, og kanskje noen kan ha nytte av å vite hvordan jeg gjorde det.
Lurte også på s/h versjon, prøvde men synes det ble litt flatt. Bildet har jo lite farger i seg og den diskré blånyansen i "ferdretningen" synes jeg gir litt sug fremover og understreker tittelen litt.
Ellers har jeg sjelden titler på mine bilder. Ønsker oftest at bilden skal få tale uforstyrret uten vedhengende setning, men her poppet den bare opp i hodet, og jeg synes den gav bildet en vri.

Blender 9, tid 1/4000(!)

Hilsen Anna

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu