Striper
Fra Amalieparken i København.
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikkor AF 70-300mm f/4-5.6D
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • AnnetISO 250
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger Anne Maritsdotter V.
Syns det er et interessant vannbilde som skiller seg ut fra mengden. Liker det abstrakte preget og linjene i bildeflaten. Severdig også med de komplementære fargene.
Ville vurdert et kutt av øvre del ned t.o.m. den kvite stripen.
Mvh Inger Anne
Lars B.
Takk for kritikken, Inger Anne. Jeg tok en del varianter av dette motivet - både der vannoverløpet syntes og også uten den hvite stripen. Tar jeg vekk denne stripen blir utrykket mye "renere", men også mye "strengere", og litt kjedelig - synes jeg, da.

Hilsen Lars
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg skjønner godt poenget ditt, Lars, og har ofte opplevd noe av det samme i egne bilder. Er enig i at bildet kan bli litt kjedelig uten den hvite stripen.
Mvh Inger Anne
Tove H.
Liker mye med dette bildet - og er tilhenger av at den hvite stripen er med. Liker det halvabstrakte, det bløte og samtidig røffe preget - det vare lysskinnet.
Men - jeg savner ett eller annet....litt mere smell i bildet, om du skjønner....det virker litt tamt.....selv om det kommer seg ved å komme tilbake til det flere ganger.
Hilsen Tove
Lars B.
Takk for kritikken, Tove. Jo, jeg skjønner hva du mener - har fått den samme innvendingen fra en fotokollega. Her blir det en grensegang opp mot det glorete og om bildet skal være naturabstrakt eller abstrakt.

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu