Sommeraften i Jotunheimen
Etter en topptur i Jotunheimen led det mot kveld da jeg nærmet meg Valdresflya og ble der møtt med med en blikkstille vannflate på Fisketjernet. Derfor kunne både skyer og høye fjell (blant annet Besshø) speile seg mens myggen gjorde sitt for å få ned antall eksponeringer.
Utstyr
  • KonicaMinolta 5D
  • Tamron 11-18 mm, f/4,5-5,6
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetIso 100 raw. Håndholdt. Etterbehandling i PE6.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen H.

Utrolig flott bilde! Jeg liker godt at bilde fanger oppmerksomheten i forgrunnen, og går laaaaangt innover i det eventyrlige. En kan virkelig drømme seg bort i dette bilde. Veldig flott at du også har fått med alle detaljer, særlig skyene. Har du brukt noen form for HDR? Sånn med tanke på at himmelen ikke har blitt for lys og defus. Alt i alt. Helt toppers.

Espen
Erik U.

Takk for rask kommentar, Espen!
Ikke brukt HDR på dette bildet, men eksponerte etter himmelen. Lysnet deretter bildet noe uten at noe av himmelen ble utbrent (justert med recovery-funksjonen). Har også justert kontrast og farvemetning. (Men først justerte jeg hvitbalansen en smule.) Har gitt gulfarven litt mer boost enn de andre farvene. I tillegg har jeg benyttet perspektivkontrollfilteret i PE6 samt rettet horisonten noe. Skarpheten er økt med unsharp mask, og til slutt er bildet beskåret.

Hilsen Erik
Liz V.

Nydelig bilde... :o)
Erik U.

Hyggelig at du likte det, Liz!

Hilsen Erik
Inger Nævdal S.

Noe så nydelig og for en comp du har her Flott.
Mvh. Inger
Erik U.

Takk for det, Inger!

Hilsen Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu