Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412564} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingunn T.

Har titta på denne serien din. Mange som faller i smak. Dette bildet er et av de mer tungtfordøyelige. Intet er nok overlatt til tilfeldighetene her. For meg er dette bildet kanskje litt i overkant sært. Vignetteringen er kanskje litt hard, men innholdet ser interresant nok ut det. Ville ønsket å se det litt større. Et bilde jeg må tygge litt på.

Mvh Ingunn Teigen
krit k.

Interresant jeg liker å se på og komme jeg å se på igjen disse bildene.
Mvh.Krit.
Lisbeth S.

Maleriskt og spessielt med fargen og spennende kompsosjon. Mystisk person beveger seg mot havet, men kan ikke helt oppfatte hva som er helt ved vannet desverre. Men liker mystikken her.Litt større hadde ikke gjort noe.
mvh Lisbeth
Kjetil K.

Malerisk,mystisk. Kompen er vågal..noe jeg kan like!
Tankene faller på kunstneren som ankommer sin modell, som er klar ved stranden.. Ellers mye symbolikk i plasseringen av elementene, positurene og en lange forgrunnen.. Liker dette!

-Kjetil-
Roy Arne K.

Hei Tom
Dette var egentlig et bilde jeg ikke synes noe om med en gang, men etter hvert som man sitter og ser på det - så liker jeg det bedre og bedre.
Mulig jeg bommer, men for meg så ser det ut som om du forsøker å formidle en sort av «snikfotografering» - i og med den laaaaange forgrunnen - den spesielle fargetonen og de litt mørkere kantene. Jeg - som jeg har sagt på en del av dine andre bilder - liker komposisjonene dine - de er litt frekke og Vutenom».
Minner også litt om noen bilder som vi tok i gamle dager da vi brukte feil solblender.
Artig og spennende bilde Tom.

Mvh. rak
Håvard F.

Mulig bildet er spennende Tom. For meg blir det for lite til at jeg greier å oppfatte formidlingen. Må nok opp i størrelse for at jeg skal se....

Forøvrig en spennende ny toning i dine bilder.
mvh
Håvard
Knut R.

For meg blir dette for spesielt selv om jeg er tilhenger av å tenke nytt og annerledes. Jeg synes grønnstikket blir som en dis over bildet.

Synes også at strandlinjen og personen er for langt plassert bort fra tredjedelslinjene til at det blir en balansert komp.

Konklusjon: Dette handler nok mest om smak og behag, og her traff du ikke meg. (Men det gjør du vanligvis med mange av dine andre herlige bilder.)

mvh Knut
Tom T.

Hva er et bilde? Jeg er lei av perfekte bilder,tenker på klarhet osv... Elsker bilder som er tatt med Holga, lommo, pinhole osv.... Har brukt mitt nye kompakt kamera LUMIX LX3 innstilt på pinhole, befriende å ta bilder på denne måten:)

Takk for kommentarene:)

TomT
Avsluttet .

Helt klart at dette bildet vil ikke treffe alle,til det er det for spesielt.
Men det syns jeg er bra,det er bra at du tar bilder man må studeres litt,de bildene man som regel liker pang med en gang,blir man som oftest fortest lei også.Jeg har vært inne på dette flere ganger,først på jobben på en elendig pc,måtte inn igjen når jeg kom hjem.....og har studert og til mer jeg ser på det til mere liker jeg det.
Sært ja,men spennende.
Tone
Marit O.

Jeg også tenker på en maler som er på vei ned til modellen sin her Tom,liker tonevalg spennende bilde,men litt lite!
Et bilde jeg måtte bruke litt tid på,men stadig må gå tilbake til og det er jo positivt!

Mvh Marit
Isidoros P.

Jeg har sett hva en fotograf som deg kan gjøre med en kontakt kamera !! Jeg er ikke i tvil:I det slengen som vi driver med innefor fotografering er den som står bak kamera som regiserer det hele.
I tilegg kommer effekten som jeg må si at jeg er veldig imponert over.Jeg trodde faktisk at det var en ny spenende etterbehandlig du har kommet fram til.
Knal og læreriktig!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu