Milo
From the streets of Trondheim...
knallbra!
Utstyr
  • Canon 40 D
  • Canon 17-40
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Agnor B.

Skulle dette se ut som et ruskete gammelt fotografi, eller er det det? 40D`en har ikke vært så lenge på markedet og den fortjener vel å få bedre bilder enn dette på sitt rykte. Jeg synes ikke dette var så veldig bra. Skjønner at du kanskje ønsker et slags estetisk, mystisk fotografisk preg over dette, men det ble på en måte, bare et dårlig redigert gatefoto for min del. Min kritikk er aldeles forferdelig og så er jeg.

(PS: Mager trøst: Slike bilder som er i bladet Fotografi og andre wannabe store blader (de blir aldri av størrelsesorden og betydning som Digital Photography etc), er heller ikke noe å skrive hjem om. De er ivrige på å legge ut bilder som er redigert som gamle sort/hvit bilder med filmstøy og rifter. Helt latterlig. Greit med et og annet bilde av og til, dersom settingen veldig sterkt passer med det, enkelte reklamefoto etc, men ikke til vanlig fotografi for min del.)
Arild Ingar Alexander A.

Hei Agnor! Tusen takk for ærlig tilbakemelding. Jeg setter pris på en konstruktiv og ærlig mening mer enn floskler og klisjeer... Jeg har muligens et undertrykt ønske om å gå tilbake til analogt utstyr for å slippe å "ødelegge" bildene mine i etterkant...;-) Gatefoto er moro men en vanskelig sjanger og vi prøver stadig å bli bedre og ikke minst, komme nærmere...;-) Ha en god dag!

mvh

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu