Glamour Of Epsilon
Multieksponeringsarbeid fra Elvebredden bro (Epsilon). Den store kontrast- differansen mellom lysoppsetningen på broen og de mørke tonene i regi av natten gjorde prosjektet spennende og ikke minst tidkrevende. Dybde og perspektiv inngår i komposisjonen i like stor grad.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/8
  • Lukker90/1s
  • Nei
  • AnnetMultieksponeringsserie hvorav lengste eksponering var på ca. 90sek.
    Tonejustert og etterbehandlet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rune L.
+2
Fargene er veldig bra. Bildet virker levende, dynamisk pga alt belysningen, som sammens med alle linjene jo forøvrig gjør bildet spennende. Hadde vært spennende og sett et objekt eller individ av noe slag i en eller annen situasjon i de omgivelsene.God komp og godt resultat.

Mvh
Rune
Inger-Lise S.
+1
Flott motiv i topp komposisjon. Rålekre farger.
Dyktig presentert.

Inger-Lise
Tor Erik A.

Hei Rune. Tusen hjertelig takk for respons. Setter stor pris på det. ;) Ja, det kunne virkelig vært spennende å se hvordan motivet endret karakter ved å innkludere et objekt, menneske e.l. Ser definitivt ikke bort ifra at jeg oppsøker dette populære "motivsubjektet" en gang siden også. Tusen takk nok en gang for tilbakemelding. :)
Tor Erik A.

Nok en gang Inger-Lise, tusen hjertelig takk for hyggelig respons. Føles godt når et produkt man legger mye arbeid i får en varm imøtekommelse. :)
Bodil Kristine F.
+2
Mye dynamikk og fine farger. Komposisjonen balanserer hårfint elegant. Blikket dras inn mot midten og opp til det røde lyset.

Mvh Bo
Børth Aadne S.
+1
Hei! Dette var knallbra. Et av de beste bildene jeg har sett av Ypislon! Kjempefin komposisjon og flotte farger. Et meget bra bilde!! :o)
Tor Erik A.

Takker så mye folkens. Setter utrolig pris på alle varme tilbakemeldinger, og tilbakemeldinger generelt også. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu