"rognebærdrøm"
Bildet inngår i albumet "gudinner" - bilder skapt med utgangspunkt i keramiske skulpturer jeg har laget i leire
Utstyr
  • nikon D300
  • 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
ketil g.
Jeg kjenner ikke måten du har laget dette bildet på, men uansett er det et godt håndverk som er utført. Farger og kontrast er suverent utnyttet og bildet/fotografiet? blir interessant. Innholdsmessig blir dette for meg "to som spør og en som ikke svarer/eller ikke vil svare.....
Komposisjonsmessig får jeg ikke bildet helt til å stemme. I mine øyne ville jeg senket hodet til venstre litt lenger ned for å skape en akse mellom alle tre hodene. Ellers tror jeg bildet godt kunne greid seg uten dette hodet, men da forsvinner kanskje poenget med hele bildet.

Ketil
Per Einar G.
Liker fargene og kreativiteten din her, det friske røde mot det grå litt statue aktige preget på de to hodene som kommer inn fra sidene gjorde det hele litt spennende.
Jeg synes det fungerer, men det kunne også vært intressant å sett dette værket speilvendt Anne, mulig det kunne fungert bedre komposisjonsmesig som Ketil er inne på?

Mvh
Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu