Hjelp meg å klø!!!!
Dette er mitt første besøk hos Spiklassi etter at sønnen Spikstorm kom til verden for ei uke siden.En langbeint krabat på litt ustøe bein spratt rundt sammen med mammaen - lykkelig uvitende om at han skal bli en stor og berømt traver når han blir stor.

Ikke greit å ha lange bein og rygg og klø bakerst på halen....
Bildet inngår i albumet Tamme dyr som er ville for meg! -
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetEgentlig altfor skarpt sollys til å fotografere i.
    Håndholdt

    Stor størrelse anbefales
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Børth Aadne S.

Hei! Flott hestebilde. Flott, skarpt og med fine garger. Skulle gjerne sett hodene til begge hestene, men det ble allikevel bra! :o)

Mvh
Børth Aadne
Lars Ivarson F.

artig observert,godefargar og fin komp og utsnitt..
Knut R.

Fint bilde av en vanskelig øvelse. Men øvelse gjør mester.

Koselig bilde, fine farger og fint utsnitt.

mvh Knut
Christine K.

Haha herlig. Fint dokumentert.Skarpt og passe farger, som du nevner litt vanskelig lys, men du taklet det bra.
Hilsen Christine
Ann Kristin S.

Å ta bilder av hester er ikke enkelt. Ikke i skarp hetesol ihvertfall. Hester på beite går dessuten stort sett bare og spiser med hodet i bakken. En burde slå seg ned i enga med mat og termos en hel dag med langlinse og skikkelig følge bevegelsene deres for å få bra bilder. Kanskje jeg gjør det en dag..... selv om jeg er livredd dem....
Litt enklere er det med føll for de kan finne på noen krumspring. Kommer flere bilder av denne hjerteknuseren.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Mvh Ann Kristin
elin a.

Herlig bilde av føllet som klør seg.
Godt jobbet.
elin
Odd E. k.

Dagen er reddet for drivdalsgubben. Hesten fra ho Wenche som fraktet rosenrot over til Bergen ble tyvslaktet av drivdalsgubben. Hestpølsene blir nå brukt som et tillegg til smultringene fra gryta ho Petra. Send gampen nordover til ho Wenche. Ikke sikkert hun gjør kjensel på at dette er en annen hest. Forsøket verdt Ann Kristin. Ring Atild, han har hestevogn som kan kobles til taunusen. Arild drar sporenstreks nordover i morgen tidlig.
Hvor skal dette ende!!!

Mvh

Odd E.
Venche J.

Flott bilde av mor og føll. :)
Syntes du har mestret dette flott i det skarpe lyset. Gleder meg til flere bilder av denne karen som skal bli stortraver - når han blir stor.

Odd da, la bare heatene være der de er. Jeg har gått til anskaffelse av sjøbefordringsmiddel slik at jeg kan vokte hageøya mi fra sjøsiden. Ikke godt å si hva som kan skje med ArildII på de blå hav. Jeg syntes jeg skimtet ei tønne som skvulpet nede i elvemunningen, men jeg er ikke sikker. Skal sjekke det nærmere i løpet av morgendagen.
Wenche.
Ann Kristin S.

Elin, Odd og Wenche

Wenche vil ikke ha hest og takk for det. Jeg tror Arild ville fått en stri tørn oppover E6,n med disse to. Hva slags fremtid hadde Spikprinsen hatt oppe i nord som traverhest da...??
Nei, disse får gå på jordet sitt og bli gode og fete. Må vel holde litt oppsyn med dem i tilfelle Drivdalsgubben går tom for pølse...

Legg deg det på minne Wenche, om noen få år ser du meg liggende langflat i en sving på Bjerke for å få DET bildet da Spikprinsen fosser frem - og først over mål. Da kommer du til å huske Drivdalsgubben, pølse, mandelpoteter og alt tilbehør.....

Takk for fine og morsomme tilbakemeldinger.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu