When the storm is approaching
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-23 17:00:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_405899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marius E.

Flott stemning du formidler her. Jeg liker posituren på hestene. Den nærmeste er kanskje litt mørk. ville stilt litt på higlights.
Einar E.

Dramatisk flott bilde. God komposisjon med utrolig dybde. Skulle ønske at hestene var litt lysere og refleksen i øyet til den nærmeste hesten var mer markert (kontrast/lysere). :-D
Isidoros P.

Dramtisk stemning i dette bildet ditt.Jeg liker det godt at det er i s/h.Annerledes men veldig bra.
Børth Aadne S.

Kjempeflott bilde. Ser at enkelte mener at det er noe mørkt. På min skjerm ser det flott ut, men jeg har nok en lyssterk skjerm. Likte utsnittet og det at det var i s/v. Fint bilde :o)

Mvh
Børth Aadne
Eva K T.

Takk for alle kommentarene. Skjermen min vender nedover så ser at bildet er for mørkt, skal laste opp en versjon til :-)
Børth Aadne S.

Der ble det lysere ja. Selv om jeg synes v1 ble bra, så ble dette ekstra bra :o) Hvordan får du alltid til slike flotte skyer? Bruker du Photoshop?

Mvh
Børth Aadne
Wiggo T.

Flott bilde, gjør seg utmerket i sort hvitt.

Mvh
Wiggo
Einar E.

Dette ble mega bra! Når du lysnet så kom også lysest spill i hestens muskelatur bedre fram og det ble en dimensjon i tillegg. Godt bilde!
Øyvind S.

Dette var veldig bra, synes først det var litt trangt oppe, men det har en god funksjon, kryssende diagonal.. ørene til de to mot naustet, mulenes linje i samme retning,, gjennomtenkt komposisjon,, falt for orginalen hvor den nærmeste er noe mørkere, skaper god avstand mellom de to og er også med i forhold til dybdevirkningen.. et meget godt bilde ..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu